Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az új szoc. Pol. Rendszerről...

Az új szoc. Pol. Rendszerről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Kis segítséget kérnék Tőletek:Van két gyermekem,még nem vettem fel utánuk a szoc.pol-t,ami 2.200.000ft.Most behozták ezt az új rendszert,ahogy én értelmeztem,bezárolták a szoc.pol-t.Ezek szerint én már soha nem vehetem fel azt,ami jár? 30 éves vagyok,harmadik csemeténken "dolgozunk",szeretnénk lakást vásárolni,örököltem is,így most nagyon is jól jönne a szoc.pol.
2009. nov. 10. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem veheted fel, mert már nem jár. Megszűnt. És szerintem nem is fogják visszahozni, bármit ígérnek is.

Sajnos, amit "helyette" találtak ki támogatási rendszert , csak nagyon keveseknek elérhető és nem is ad túl jelentős támogatást. Párszor átböngésztem már, az tuti, hogy nekem sem fog soha járni semmi :S Budapesten új lakást vásárolni...

2009. nov. 10. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, nálunk is ez van. 27 vagyok, és most tartanánk ott, hogy talán vehetnénk egy lakást, de csak a szocpollal sikerülhetne. Marha igazságos. Ha már nekünk nem adják, akkor fizettessék vissza azokkal is, akik kaptak. Mert akkor ők milyen alapon kaptak milliókat? Persze ezzel is az járt jól, aki megtehette, hogy fiatalon lakást vegyen.
2009. nov. 10. 14:02
 3/4 anonim válasza:

Azok akik eddig megkapták, nem tehetnek róla, hogy Te akkor nem vetted fel!

Vagy hogy akkor nem volt rá lehetőséged.

Nem igazságos amit írsz és nem lenne jogos vissza fizettetn.

Sokminden van amit ma megkapsz , holnap már nem. Határidők mindenhol vannak.

Sajnos nem érhetünk mindehova oda időben :)

2009. nov. 22. 15:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

Majd meglátjuk,hátha lesz valami más állami támogatás.

2009. nov. 23. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!