Szilike0033 kérdése:

Megkaptam az áru hitelt elhoztam a laptopot aztán mégsem?

Figyelt kérdés
Vettem egy laptopot hitelre de nem akartak adni csak ugy hogy ha befizetek vakamennyit igy hát befizettem 40. 000FTot megkaptam a hitelt igy a laptopot is kb másfél hete van meg és most felhivtak hogy az ügyintéző valami elírt és még 30. 000FTot be kell fizetnem mert nem kaptam meg a hitelt.! Most mit csinàljak? És ha nem fizetem be?

2013. okt. 11. 19:15
 1/8 anonim válasza:
Gondolom aláírtál egy szerződést a boltban, hogy milyen összegű részleteket kell fizetned, ha ezt betartod nagy gond nem lehet szerintem. Áruhitelnél utólag kijelenteni olyat, hogy nem kaptad meg a hitelt, mikor már kezedben a cucc több, mint nevetséges. Tartsd magad az eredeti feltételekhez, ha az neked kedvező. Velem is volt már olyan, hogy mikor már nálam volt az áru, kértek be még plusz dokumentumokat, de a futamidő és részletek maradtak a régiben.
2013. okt. 11. 20:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Elvileg az ügyintéző nézett el valamit..:/ még elmaradásunk sincs mivel még részletet sem kellett fizetni. De egyébként attól félünk hogy leveszik a kártyárol a pénz mikor jön a fizu meg stb mert annál banknál van kártyám ahol a hitel.
2013. okt. 11. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
van e élő szerződésetek?
2013. okt. 11. 23:37
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ebben az esetben te is mondhatod, hogy "A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el."
2013. okt. 12. 01:37
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Az téged nem kell, hogy érdekeljen, hogy az ő ügyintézőjük nézett el valamit! Az az ő felelősségük.

Ha a bank úgy gondolja, hogy visszaélés történt akkor állítsa vissza az eredeti állapotot (te visszaadod a laptopot ők meg kártalanítanak téged 100%-ban). Vagy ha nem gondolják, hogy érvénytelen a szerződés akkor maradjanak nyugton.

Olyan a világon nincs, hogy megkötsz egy szerződést, teljesíted a rád szabott feltételeket maradéktalanul majd a másik fél 2 hét múlva kitalálja, hogy mások a feltételek, fizess még ennyit vagy annyit.

Viszont fontos, hogy kommunikálj velük!

2013. okt. 12. 10:26
 6/8 A kérdező kommentje:
persze ez az ügyintéző hibája. laptopokat nem dobálnak az emberhez csak ugy viccből. tudjuk hogy nekünk van igazunk csak félünk hogy a bank hozzápiszkál a bankkártyához
2013. okt. 12. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:

A bank nem piszkálhat hozzá semmihez. Ha megteszi olyan büntetést kap a PSZÁF-tól, hogy 40 laptop is kijönne belőle...

Vedd fel velük a kapcsolatot, jelezd, hogy nem érdekel a nyűgjük és rendezzék le a hibázó ügyintézővel. A részleteket meg fizesd pontosan, ahogy kell.

2013. okt. 12. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a számlán rajta van a "Fizetve" pecsét, onnantól az ő saruk, hogy mit néztek félre.
2013. okt. 12. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!