Hogy kell megszüntetni bankszámlát, bankszámlaszámot?
Akkor szűnteted meg, amikor akarod.
Menj be a számlavezető bankodba, ott mindent el tudsz intézni (pénzt kivenni a számláról majd megszűntetni). Ha jó a bankod, negyed óra alatt kész is vagy. Én a múlt héten csináltam ilyet a CIB-nél.
Ne felejtsd el magaddal vinni a bankkártyádat - már ha van - mert azt is érvényteleníteni kell.
Remélem, segítettem.
Én is CIB-et szeretnék megszüntetni. És ott rögtön le is kell vennem róla a pénzt? Meg csak annyi, hogy megmondom, hogy kiszeretném venni és rögtön elkapom? Egyébként kártyadíjat évente kell fizetni vagy havonta?
Bocsi a sok kérdés miatt.
Fogod a személyidet és beballagsz a számlavezető fiókba.
-Jó napot kívánok!
-Jó napot kívánok!
-Mit óhajt?
-Meg akarom szüntetni a bankszámlámat.
-Miért?
-Csak.
-Kérek egy személyi igazolványt!
-Tessék.
-A számlazárás költsége ... forint.
-Jó.
-Itt írja alá!
-Köszönöm, viszontlátásra!
-Viszontlátásra!
Számlazárásnak nincs költsége.
Cibnél szüntettem meg nemrég,automatából előtte levettem a pénzt róla (ha ők adják a kezedbe,annak dija van több),aztán mentem be,sorszám,megmondod,hogy mit akarsz,elkérik a személyid,lakcimkártáyd,bankkártyád,papirmunka,és kp-ban odaadja azt a párszáz forintot,amit az automatából nem tudtál kivenni.(ugye ezresig lehet kivenni pénzt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!