Ismer valaki olyat aki peresked (ik) ett devizahitel miatt egy bankkal, és tudna megbizható ügyvédet ajánlani (Budapest vagy környékéről)?
Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 08:22
1/8 anonim válasza:
Na de mit szeretnél elérni? Mert kirakat perek voltak már, de egyik se ért el igazán lényeges eredményt tudtommal. Szóval olyanra ne számíts, hogy többet akkor nem kell fizetni.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam,hogy nem gondolom fizetni amivel tartozom,+még valami kamatot,stb,de milyen svájci frankról van szó,ha a hitelt-vagyis a vételárat az eladónak forintban folyósitották,és tőlünk is forint alapú számláról vonják forintban...11700000vettünk fel 5 éve,rendesen fizetjük(eddig),és jelen állás szerint 18millióval tartozunk.Hol volt svájci frank?Mert sem mi(adósok),sem az eladó svájci frankot nem láttunk.Sőt,más lehetőséget nem is kináltak,nem kérdeztek meg minket milyen hitelt szeretnénk-deviza v.forint alapút.!Sőt a lakásbiztositót is ők választották ki,és a köjegyzőt is,hova kell mennünk,más választás nem volt.
2013. okt. 1. 21:22
4/8 anonim válasza:
5/8 mumin001 válasza:
Nekem lassan egy éve van ügyvédem.Viszonylag kis összegért folytat peren kívüli tárgyalásokat a bankkal és a külföldi tulajdonossal,hogy mérsékeljék a követelésüket és addig se tudjanak kényszer értékesíteni.Van beadva bírósági kereset is,de nincs még időpont február óta.Igazából ezzel vigyázni kell.Ha gondolod ,megírom privát a címüket,de van egy fórum,a devizahiteles,ahol egész listát kapsz.Voltam többeknél,több pénzért dolgoznak mint ők.Szerintem minek többet fizetni,ha épp most kell kiharcolni az ide vonatkozó jogszabályokat,akkor se jobb,ha többet tejelsz,a bíró meg...!
6/8 A kérdező kommentje:
Megköszönöm ha megírod.Az a gondom,h.akikkelbeszéltem eddiügyvédekkel-egyiknek69 megnyert ügye van,a másiknak megint egy csomó és érdekes a hírekben szombaton bemondták,h.először nyert pert valaki bank ellen első fokon!Lehet hinni ezek után ügyvédnek?
2013. okt. 8. 06:53
7/8 anonim válasza:
Könyörgöm, olvasd el a fenti két linket és utána térj vissza mér kérdezni, ha nem tiszta valami!
8/8 A kérdező kommentje:
Elolvastam,köszi szépen-nem merészelek semmit lépni.Üdv!
2013. okt. 11. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!