Adnának hitelt?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, és egy webáruházat szeretnék elindítani, viszont kéne hozzá rohadtsok áru raktárra, amire nincs pénzem. Adnának hitelt a bankok úgy, hogy nincsen jövedelmem? :D

10 millióval már tudnék mit kezdeni.

2013. szept. 29. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs jövedelem akkor mi a garancia hogy fizetni tudsz?? Nem fognak adni hitelt.
2013. szept. 29. 22:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem. De ha lenne akkor sem adnának a korod miatt.
2013. szept. 29. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem főleg nem 10 milliót.
2013. szept. 30. 01:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Te adnál 10 milliót olyasvalakinek, akinek nincs jövedelme?
2013. szept. 30. 08:09
 5/8 A kérdező kommentje:
ha olyan fasza csávó lenne mint én akkor igen :D
2013. szept. 30. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Hmm, akkor:

Én még nálad is rohadtfaszább csávó vagyok, szóval kérem a 10 millám. Köszike! ;)

Amúgy ebből is látszik, hogy nem vagy még elég érett az ilyen dolgokhoz.

2013. szept. 30. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha ez Amerika lenne akkor készítenél egy tökjó előadást, kibérelnél öltönyt és jó kocsit és mennél a befektetőkhöz eladni az ötletedet. Ha szerencsés és tehetséges vagy, akkor találnál valakit aki adna neked 10 millát.

Amerikán kívűl ez általában nem így működik, de azt olvastam tegnap hogy Észtországban van valami ehhez hasonló, főleg ha internetes céget szeretnél nyitni. Magyarországon természetesen ilyesmi nincs.

2013. szept. 30. 21:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Dehogynem, csak ismerned kell a megfelelő embereket. Van több olyan ismerősöm is akiknél tudnék próbálkozni, DE én nem vagyok ilyen, szóval elötte inkább megkeresek affiliate marketinggel a 10 milliót és utána lassan felépítem a webáruházamat :DD
2013. okt. 1. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!