Ha fent vagyok a BAR listán akkor tudok felvenni kölcsönt? (lent több infó)
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy az euronics-ban akarok tv-t venni részletre és azt mondták hogy mennyek vissza pénteken és akkor megcsinálják a papírokat de az a helyzet hogy OTP-s hitelt lehet felvenni csak náluk hogy részletre vehessem viszont ott BAR listás vagyok akkor ilyenkor tudok venni vagy nem? Bele fognak ott kötni ebbe? Tudnám fizetni mert nem csak én adnák bele de az én nevemen lehet csak.2013. szept. 18. 22:14
1/3 anonim válasza:
Nem. Nem tudsz felvenni.
Amíg BAR-listás vagy, nem tudsz kölcsönt felvenni. Ez vonatkozik más bankra is, egyik bank sem ad neked.
"Bele fognak ott kötni?"
Én a helyedben meg sem merném próbálni.
2/3 anonim válasza:
Szia Szivi!
NEEEM kapsz kölcsönt, ha BAR-os vagy-SEHOL!
ha csak nem valami ismerőstől kérsz kölcsön!!
UI, FONTOS: Olyan kft-vel meg ne is próbálkozz, akik BAR-osoknak meg ingatlanfedezet nélkül meg jövedelemigazolás nélkül ÍGÉRNEK pénzt/hitelt "regisztrációs dij" befizetése után !!! Ezek a fogyasztói csoportok...átverések...
3/3 anonim válasza:
A BAR (mai nevén KHR) egy tiltólista. Az ezen szereplők leszerepeltek a bankoknál, ők nem kapnak hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!