Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Új épitésű házat szeretnénk...

Új épitésű házat szeretnénk venni melynek az ára kb 17 milló van kb 5 millió önerönk és szeretnénk a szocpolt igényelni hozzá két gyermekre az elsö most fog jönni a második két éven belül vajon megtudjuk venni a házat?

Figyelt kérdés
2008. júl. 2. 11:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,hogy igy agodtok .Igazándibol ikerházat szeretnénk a párom szüleivvel venni amihez eladnánk ketött aminek kb 25 millió az értéke ezért gondoltuk igy mert én is szertenék vissza menni dolgozni tehát nem az van ,hogy nincs tökénk de nem szertnénk régit mert arra is baromi sokat kellene költeni és igazándiból a folyamat érdekelne meg a szocpol jogosultak vagyunk azt tudom mert még nem volt semmilyen ingatlan a nevünkön az érdekellne ,hogy mi változott most. amugy a ház értékét csak hozzá vetölegesen mondtam hogy max ennyiért.együtt de mégis külön eddig kétszintesbenn laktunk ami nagyon kicsi volt két családnak 55 nm volt az alapterülete .Nem szeretném ha 30 évesn még mindig irányitanának nem akkarom ,hogy rá mennyen a házaságom erre az egészre hosszútávon senki ne mondja hogy lehet igy élni össze zárva de ha egy más mellé költözünk akkor még is együt de külön és igy tiszteletben lehet tartani a másikat nagyon sokat rágodtunk hogy hogyan tovább én nem látok ki utat szeretem a férjem de amiota ott vagyunk nincs egy nyugodt pillanatunk nem tudun szeretkezni egy jot pl mert föl le járkálnak nem tartják tiszteletben a magánéletünket lassan olyan a felsö rész mintegy zsibvásár ami nem kell azt fölteszik egy fürdönk van amibe benne van a wc ez 6 embernek kicsi
2008. júl. 3. 07:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Az hogy nem veszel fel ekkora hitelt,hogy kisebb házat veszel, az nem az jelenti hogy nem lesz otthonod. Ezt kellene átértelmezned.Mindenki csak azt javasolja hogy olcsóbb házat lenne vásárolni a (körülményeitek..)

DE a te életed, te döntesz, illetve nem csak a tiéd, szegény gyerekeidre akkor is gondolj ha majd nem tudjátok fizetni.

180.000

2008. júl. 3. 08:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia,remélem segítek

ha az ingatlan tényleg új építésű, első tulajdonosai lesztek csak akkor jár a szocpol. Meg kell felelni bizonyos követelményeknek: min 1,5 szoba max 4 szoba lehet, közösen kell vásárolni, nem lehet egyéb ingatlan tulajdon...

Ha a hitel felvételekor egyik gyerek már megszületett akkor rá lehet igényelni a szocpolt, a másodikra megelőlegező kölcsönt. Összesen 2.400.000,- Ha még egyik sem születik meg a hiteig, akkor lehet mindkettőre megelőlegezőt kérni.

Amúgy 5.000.000,- saját erő + 2.400.000,- szocpollal tuti működni fog a hitel.

Írj ha van még kérdésed.

2008. júl. 3. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudok néhány jó lehetőséget (na jó, csak kettőt), akit érdekel küldjön privát e-mailt.
2008. júl. 6. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!