Vett fel mostanában valaki személyi kölcsönt?
Ha ott kéred ahol a folyószámládat vezetik akkor semmi se kell hozzá, csak az igénylő lapot kell kitölteni.
Ha más banknál kérsz akkor jövedelem igazolás tuti kell meg telefonszámla+közüzemi számla (a bejelentet lakcímednek és a számlán szereplő címnek meg kell egyeznie)
Lásd előző hsz., 100% OK.
Plusz dolog: Közüzemi csekk: figyelj arra, hogy a befizetési határidő és a a valós befizetési dátum között max. 15 teljen el.
:S:S:S:S
Ha tudod mi kell hozzá akkor meg minek kérdezed.
X banknál is az kell mint ami Y-nál
Ahol a folyószámlám van ott kértem hitelt is mivel az a legegyszerűbb, nem kell rohangálni.Postán kiküldték a szerződést, aláírva visszaküldtem, és minden oké volt.Egy lépést se kellett tennem
"Példákat vártam volna,hogy pl nekem az x banknál van folyószámlám,de y banknál vettem fel kölcsönt z papírok kellettek és w napon belül volt meg"
A kérdésed egyáltalán nem ez volt!!!
Annyira tudod, nem is értem mi a bánatért tetted fel a kérdést :)
Ennyi energiával a neten a bankok honlapjain már rég megnézhetted volna, vagy kérdezhettél volna tőlük emailben :S
Azért mert X esetleg 3 nap/1hét/2hét alatt kapott sok hitelt az egyik bankban, még nem biztos, ha ugyanazokat a papírokat beadva Y is kap.
Ha X-nek pl 10 éves munkaviszonya van egy jól ismert cégnél, bankszámlára érkezik a többszázezres fizetése, van mellé háza, autója, takarékbetétkönyve, van felesége, akinek szintén van jövedelme, azzal kissé másképp bánik egy bank személyi kölcsön ügyben, mint pl Y-nal, akinek 4 hónapos munkaviszonya van egy nevesincs cégnél, kp-ban kapja a fizetését, 24 éves, egyedülálló és semmilyen vagyona nincs. Őt valószínűleg elutasítják, hiába adja be az igényléshez az előírt papírokat, dokumentumokat.
Valahogy így megy ez, tehát a kérdésedet nem lehet érdemben megválaszolni, hiszen a Te hitelképességed nem azon múlik, hogy más melyik bankban kapott hitelt és mennyit. A szükséges dokumentumok benyújtása csak alapfeltétel, de nem elégséges ahhoz, hogy hitelt kapj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!