Nektek hány darab és milyen címletű gépkocsinyeremény betétkönyvetek van?
Figyelt kérdés
Nyertetek e már?2013. szept. 3. 12:20
1/6 anonim válasza:
Nekem van 2db 50-es vagy 3 éve. még csak a környékén sem volt soha a nyerésnek XD
2/6 anonim válasza:
1 db 20 ezres, még csak a csodára várok...
3/6 anonim válasza:
Nekem van 1 db 50000 Ft-os, meg 4 db 10000 Ft-os, mindez 2012 decemberében lett kiváltva.. Sajnos még nem nyertem vele, azonban többször láttam, hogy a nálam újabb sorozatszámú betétkönyveket húznak ki a sorsolásokon, így szerintem tényleg csak a szerencsén múlik, hogy mikor kerülsz sorra..
4/6 anonim válasza:
Nekem nem is tudom pontosan olyan sok darab van. De az értéke 1 millió500 ezer. Örökség. A legrégebbi ugye a nevesítés miatt azt hiszem 2002 es van 2001 2004 2005 stb. És mindn címlet van vegyesen. Postan valtott otps. Stb... És eddig semmi.....
Gondolkodom hogy beváltom csak ha arra gondolok hogy 10 évih inkább kamatozott volna már a dupláját érné kb.. Hát ez van. Én csqk arra gondolok egyltáln tényleg bekerülnek a sorsolásba? Az ügyintéző akár ki is dobhatja a francba. Főleg postán ákár el is kallódhat... Ti ismertek olyat aki nyert? Mert nekem unokatesóm azt mondta aki régén otpben dolgozott hogy nekik az volt kiadva hogy azt kell mondani az ügyfeleknek hogy ó persze volt már ügyfele aki nyert és beakarta váltani es akkor derült ki..
5/6 anonim válasza:
nekem az egyik barátnőm szülei nyertek egy kocsit még vagy 15-20 évvel ezelőtt ezzel
6/6 anonim válasza:
nekem januártól van 1 drb. 50000-es és még nem nyertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!