A Fundamentánál hitelt is lehet egyből igényelni?
Hivatalosan ugye ùgy van, hogy x èvig fizetsz egy megtakarításra majd ha lejár akkor hitelt igènyelhetsz hozzà.
Viszont azt is írják, hogy ha a határidõ elõtt kell a hitel az sem gond. A kèrdèsem arra irányulna, hogy egybõl lehet e hitelt igènyelni, vagy csak egy bizonyos idõ után engedik? Valakinek van tapasztalata velük?
Ha most nyitnál megtakarítást, akkor is lehet lakáshitelt igényelni egyből. Áthidaló hitelnek hívják.
Hiteltanácsadóként én szoktam javasolni az ügyfeleimnek, hogy hasonlítsák össze a Fundamenta áthidaló hitelének ajánlatát a bankok által elérhető otthonteremtő hitelek ajánlataival.
Én azt gondolom, hogy annak , aki most nyitná a megtakarítást is, lehet kedvezőbbet ajánlani otthonteremtési kamattámogatott hitelben.
Több fajta áthidaló hitele is van a Fundamentának. A legdrágább az Azonnali Áthidaló Hitel (AÁK), olcsóbb a megelőlegező hitel, de aki jogosult az Otthonteremtési kamattámogatott hitelre, annak mindenképpen azt a hitelt felvenni áthidaló jelleggel.
A kamatokat összehasonlítva is olcsóbb a támogatott hitel, de a legnagyobb különbség az induló költségeknél mutatkozik meg.
Kérj ajánlatot - az összes költséget is feltüntetve - a Fundamentától és hasonlítsd össze bármelyik kamattámogatott hitelajánlattal és látni fogod a különbséget.
kieg az előzőhöz
helyesbítés: "mindenképpen JOBB azt a hitelt felvenni..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!