BANKI ELEKTRONIKUS ÁTUTALÁS Ha ma 18 óra tájban elektronikusan indítok átutalást x bankból, az mikorra jelentik meg y bankban bankszámlán?
Köszönöm!
Igen, mindkettő belföldi bank.
Tehát, ha reggel indítják, akkor délelőtt kapja meg a másik bank, majd ők jóváírják a számlán? Így van rá esély, hogy megkapja a kedvezményezett még pénteken?
Megígértem, fontos lenne, de csak este tudok utalni:-(
1. vagyok
Elnézést, valóban úgy helytálló, hogy a reggeli rendszernyitás után valamennyivel kapja meg. Az én bankomnál ez 9-kor van, azért írtam 9 órát.
Ha csütörtök este netbankon keresztül átutalod, akkor 100%, hogy megkapja pénteken.
Most hívott, még nem kapta meg. Tegnap 17.30-kor utaltam. CIB-ből ment OTP-be ... remélem ma még megkapja.
Kicsit utána olvastam. A 16.00 órát követő elektronikus utalásnál az indító bank csak reggel adja fel 8 óra tájban, tehát ettől számított 4 órát belül érhet a kedvezményezett számlájára a pénz leghamarabb. Hát, kíváncsi leszek, mennyire állja ez meg a helyét, mert e szerint ma jó kellene, hogy írják a számláján az átutalt összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!