Hitel jövedelem igazolás és fedezet nélkül (amit 1év múlva tudok visszafizetni jövedelemigazolással és fedezettel)?
Szabad felhasználású hitelt érdekelne!
jelenleg még nincs állásom (viszont havi fix KISEBB "jövedelmem" van- ösztöndíj) ami mondjuk nem tart sokáig!
Jövő nyáron már lesz fix állásom (nem szezon munka)!
és fedezetem is lesz!
Van olyan Hitel amit jelenleg így feltudnék venni?
Jövő év nyarától a havi törlesztő részleteket tudnám fizetni!
kb 400-500e.Ft-ról lenne szó (amit hamar ki is fizetnék)!
Már napok óta írogatod ki ugyanazt a kérdést. Nem tudod felfogni, hogy nem vehetsz fel hitelt? Nem, nincs, nada, nyet, nein.
Az egyetlen opciód a Diákhitel, arra meg sose írsz semmit azon túl, hogy azt nem akarod, de dolgozni sem az infó képzésed mellett (mert szerinted az olyan kemény, hogy lehetetlen, pedig számtalan infómérnöki BME-s ismerősöm dolgozott szakmában és azon kívül is a képzés alatt).
Oké, akkor dögölj éhen. Aki hülye, azon nem lehet segíteni. A modok meg tiltsanak már ki a p csába.
Most írtam ki életembe először ezt a kérdést! :D Nem értem mit vagytok úgy oda...
Csak érdeklődni szerettem volna (nem pedig azt hallgatni: MÁ' hússzor kiírtad ezt a ki-beb..szott Question-t) :D
Amúgy köszönöm a válaszokat! Akkor ez a hitel ,ez bukott dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!