Honnét tudok filmeket letöltenni vagy meg nézni?
itt megnézhetsz egy csomó filmet, anélkül h letöltenéd!
am meg torrentről tudsz letölteni dolgokat
a programot a www.szoftverbazis.hu -n keresd, a torrenteket pedig a www.torrentkereso.hu -n!
Jó filmezést!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia!a film letöltéshez kell egy torrent oldal(pl.:pitbull torrent)ahol megvan a film.a gépedre tölts le egy média lejátszo programot(pl.: KMplayer,egy letöltő program (pl.: qtorrent).ezeket megtalálod ha beirod a keresőbe.
Regisztrálsz a torrent oldalon,letöltöd a programokat (qtorrent,kmplayer)és ha meg van a megfelelő film akkor már töltheted is. Van olyan film ami (nekem legalábbis) a Limewire-n keresztül jön le.Talán érdemes ezt is letölteni.
Nekem ezek a programok vannak fent, és én így nézem a filmeket, illetve így töltöm le a filmeket.
Remélem tudtamsegíteni.Jó szórakozást.
www.scorpiotracker.xn-s.eu letöltés,utorrenttel.
filmnézés: www.clubgen.net
"Kategória: Üzlet és pénzügyek > Banki ügyek, kamat, hitel" Biztos, hogy jó a kategória? :O)
Amúgy megnézéshez MPlayert ajánlok. [link]
Beépítve tartalmaz egy rakás kodeket, úgyhogy szinte biztos nem lesz olyan problémád, hogy kezedben a film, de megfelelő kodek hiányában nem akarja lejátszani. (Találkoztam már olyannal amit nem nagyon akart lejátszani, azt pedig VLC playerrel sikerült megnéznem.)
Filmeket/zenet letolteni errol a 2 oldalrol tudsz:
***** VAGY *****
Mindket oldalrol ahhoz,hogy letolthess kell egy programot letoltened es telepitened amit itt talalsz meg: [link] (ezt mindket oldallal hasznalhatod)
Filmeket online nezni meg itt is lehetseges:
A torrenten és az online filmnézésen kívül a harmadik megoldás a warez fórumok. Ezek ingyenesek, csak be kell regelni.Az oldalakon csak linkek vannak,melyek a tartalomra mutatnak. Célszerű egy letöltő programba betenni ezeket, amely automatikusan leszedi, kicsomagolja, és összefűzi a .rar fájlokat. Én erre a célra a JDownloadert használom. Magyar, ingyenes, jól konfigurálható.
Innen letölthetö: [link]
Néhány warez linkje:
Jó töltögetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!