Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Honnét tudok filmeket letölten...

Honnét tudok filmeket letöltenni vagy meg nézni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 15:12
 1/6 anonim válasza:

itt megnézhetsz egy csomó filmet, anélkül h letöltenéd!

am meg torrentről tudsz letölteni dolgokat

a programot a www.szoftverbazis.hu -n keresd, a torrenteket pedig a www.torrentkereso.hu -n!

Jó filmezést!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. okt. 30. 15:27
 2/6 anonim válasza:

Szia!a film letöltéshez kell egy torrent oldal(pl.:pitbull torrent)ahol megvan a film.a gépedre tölts le egy média lejátszo programot(pl.: KMplayer,egy letöltő program (pl.: qtorrent).ezeket megtalálod ha beirod a keresőbe.

Regisztrálsz a torrent oldalon,letöltöd a programokat (qtorrent,kmplayer)és ha meg van a megfelelő film akkor már töltheted is. Van olyan film ami (nekem legalábbis) a Limewire-n keresztül jön le.Talán érdemes ezt is letölteni.

Nekem ezek a programok vannak fent, és én így nézem a filmeket, illetve így töltöm le a filmeket.

Remélem tudtamsegíteni.Jó szórakozást.

2009. okt. 30. 15:30
 3/6 anonim válasza:

www.scorpiotracker.xn-s.eu letöltés,utorrenttel.

filmnézés: www.clubgen.net

2009. nov. 5. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:

"Kategória: Üzlet és pénzügyek > Banki ügyek, kamat, hitel" Biztos, hogy jó a kategória? :O)

Amúgy megnézéshez MPlayert ajánlok. [link]

Beépítve tartalmaz egy rakás kodeket, úgyhogy szinte biztos nem lesz olyan problémád, hogy kezedben a film, de megfelelő kodek hiányában nem akarja lejátszani. (Találkoztam már olyannal amit nem nagyon akart lejátszani, azt pedig VLC playerrel sikerült megnéznem.)

2009. nov. 5. 17:25
 5/6 anonim válasza:

Filmeket/zenet letolteni errol a 2 oldalrol tudsz:

***** VAGY *****

Mindket oldalrol ahhoz,hogy letolthess kell egy programot letoltened es telepitened amit itt talalsz meg: [link] (ezt mindket oldallal hasznalhatod)

Filmeket online nezni meg itt is lehetseges:

[link]

2009. nov. 6. 01:25
 6/6 sztrogofmisa válasza:

A torrenten és az online filmnézésen kívül a harmadik megoldás a warez fórumok. Ezek ingyenesek, csak be kell regelni.Az oldalakon csak linkek vannak,melyek a tartalomra mutatnak. Célszerű egy letöltő programba betenni ezeket, amely automatikusan leszedi, kicsomagolja, és összefűzi a .rar fájlokat. Én erre a célra a JDownloadert használom. Magyar, ingyenes, jól konfigurálható.

Innen letölthetö: [link]

Néhány warez linkje:

[link]

Jó töltögetést.

2009. nov. 7. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!