Miért nem választhatom az ingyenes kártyát?
Mindenképpen érdemes a fiókvezetőhöz fordulni, ahol nyitottad a bankszámlát. Ám készülj fel, hogy az orrod alá fogják dugni azt a papírt, ahol aláírtad, hogy ilyet kértél és még az is ott lesz, hogy mennyibe kerül. Ha megteszik, akkor alaposan olvasd át, legalább most és, ha nem szerepel benne a 0 Ft-os kártya lehetősége, akkor mondd azt, hogy nem tájékoztattak arról, hogy külön kérned kell, hogy 0 Ft-os legyen a kártyád, nem vagy otthon a banki szakzsargonban és nincs is szükséged dombornyomott kártyára. Ráadásul azt könnyebb lenyúlni is, továbbá nincs erre plusz 4000 Ft-od. Mondd meg, hogy becsapva érzed magad, te jóhiszeműen írtál alá minden papírt a szóbeli tájékoztatás alapján, nem gondoltad, hogy így megjárod. Azt hiszem, amiket írtam, egyik sem hazugság, így tiszta lelkiismerettel elmondhatod. Egy sima ügyintéző nem fog ezzel foglalkozni, csak hárít, hogy aláírtad és kész, ez van. A fiókvezetőnek viszont van jogosultsága ilyen ügyeket intézni. Mondd meg, hogy mélységesen csalódtál. Ha hajlandó orvosolni (visszacsinálni) az ügyet, mondd majd el, hogy mennyire hálás vagy és másoknak is ajánlani fogod őket a korrektségük miatt.
Szurkolok, de máskor ALAPOSAN olvass át mindent, amit aláírsz, akkor is, ha több oldalas!
ezt elszúrtad, nekem is ilyenem van.
a sima kártya ingyenes, a dombornyomott pedig négyezer, benne van a hirdetményben, asszem még külön papírt is írtunk róla (mert nekem is dombornyomott van).
úgyhogy ha nincs aláírva papír, akokr tudsz reklamálni, de ha csak figyelmetlen voltál, akkor fizethetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!