1,5 milliós autómat elvitte a bank, fél milliós kezelési költséget számolt fel. Ez legális a részükről? (MKB euroleasing)
Ez mondjuk kapásból egy szerződésmódosítás, de a hiteled felmondásának részletei valószinűleg a szerződésetek apróbetűs részében le vannak írva.
Az MKB nevében benne van a BANK szó, de nincs benne a szeretetszolgálat, a segélyszervezet és a jótékonysági alapítvány sem. A nyereség a céljuk...
Sajnos nem te vagy az egyetlen.
Én azt sem tudom, hogy mennyi a fennmaradó hitelem, azt sem tudom, hogy mennyi a svájci alapkamat amivel számolnak. Én az unicreditnél vagyok.
Ha benne van a szerződésedben, akkor nem tudsz mit tenni, sajnos ez van....
Engem is érdekelne, hogy hol lehetne panaszt tenni a bank ellen. A PSZÁF egy rakás sz*r, a bankok mellett beszélnek. A BHK pedig a levelemre sem reagált.
De kivel lehet összefogni?
Ma néztem meg (felvételről) a Házon kívül adását...
Hát mit ne mondjak semmi értelme nem volt ennek a törvénynek, mert a bankok akkor is azt csinálnak amit akarnak. A törvény nem szabott nekik határidőket, és hagyott nekik emelési lehetőséget. Elég, ha megmagyarázzák, hogy mi okból emelik a törlesztőt és kész. Az én törlesztőmet azért emelte ismét a bank, mert az autóm értéke növekedett!!! Ekkora baromságot, mindenki tudja, hogy egy autó értéke csak csökkenhet! Kivéve az oldtimereknek, de itt nem ezekről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!