A bankba bemehetek készpénzzel, hogy utaljanak át nekem a számlámra?
Diákszámlám van, és szeretnék átutaltatni pénzt a számlámra, de nem akarom, hogy tudjanak a szüleim róla (különben ők utalnák át a pénzt), mert meglepetésre kell. 16 éves vagyok, a számlát apukámmal nyitottam meg, de ha lehet ilyet intézni, azt csinálhatom egyedül? Van egyáltalán így lehetőség erre?
Normális válaszokat kérek!
16/L
Igen, de ez nem utalás, hanem pénztári készpénzbefizetés.
És olyan bankba kell menned, ahol a számládat vezetik. (tehát pl. ha OTP-s a számlád, akkor bármelyik OTP fiókba mehetsz)
Ersténél vagyok, abba a fiókba fogok menni, ahol megnyitottuk a számlát.
Köszi a választ! Ezek szerint egyedül, felnőtt nélkül is elintézhetem?
Persze, csak személyi és lakcímkártya kell hozzá. És amúgy bármelyik Erste fiókba mehetsz, nem csak ahol megnyitottátok.
Viszont az lehetséges, hogy a szüleid kapnak sms-t vagy e-mailt stb. arról, hogy pénz érkezett a számlára. Attól függ, hogy rajta vannak-e rendelkezőként, illetve jár-e nekik sms szolgáltatás.
Köszönöm! Nem hiszem, hogy kapnak sms-t, az én nevemen van a számla, és már utaltunk át illetve használtam a kártyát itthon és külföldön egyaránt, és csak az netbank fiókomban jelent meg az információ, nem küldtek értesítőt senkinek.
Úgy is el kell intéznem pár dolgot a bankban, legalább lesz ürügyem bemenni.
Nem átutalás, hanem befizetés.
És igen, lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!