Miért vont le az ERSTE 4000 Ft-ot?
Figyelt kérdés
Most aktiváltam a kártyámat, erre kapásból 4000 Ft-ot levontak. Miért? Mikor azt írták, hogy a kártya éves díja 0 Ft.2009. okt. 29. 14:49
2/10 A kérdező kommentje:
Ezt írják:
Bankszámlanyitás: 0 Ft
Akkor?
2009. okt. 29. 15:06
3/10 anonim válasza:
Nekem is ertésem van de csak úgy sose vettek le 4000Ft-ot, esetleg pár száz forintot, kérdezz rá a bankban.
4/10 anonim válasza:
Az esrte banknál a számlán nyitóösszegnek mindig lennie kell.
Minden hónapban 5000 forintnak rajta kell lenni.
Ha kevesebb van rajta akkor vonnak le négyezret.
5/10 A kérdező kommentje:
15:57: ezt honnan veszed?
2009. okt. 29. 15:59
6/10 anonim válasza:
Nem kell minden hónapban 5000 Ft-nak rajta lenni, ez butaság. Évek óta az Erste banknál van számlám, ilyenről még nem is hallottam. Én kb. félévente teszek rá összesen 5000 Ft-ot, hogy a számlakezelési díjat tudják vonni valamiből. Egyébként a sima kártya nulla forintos, ha dombornyomottat kértél, az 4000 Ft.
7/10 A kérdező kommentje:
Válaszoltak:
Dombornyomásosat kértem ( szerintük ), ezért vontak le. Pedig én nem is kértem.
2009. okt. 29. 18:31
8/10 anonim válasza:
Megnéztem most direkt az Erste bank hirdetményét. A Visa Classic és a Mastercard éves díja pont 4000 Ft. Devizaszámlák mellé van most olyan akciójuk, hogy 0 Ft-os éves díjjal adnak kártyát. Neked meg, gondolom, forintszámlád van.
9/10 anonim válasza:
Legalább tudsz vele fizetni interneten is, meg külföldön is mindenhol elfogadják.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, forint számlám van.
De nekem elég lenne annyira a kártya, hogy le tudjak róla venni pénzt, és VISA-s legyen.
2009. okt. 29. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!