Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banki lekötés, valaki tud...

Banki lekötés, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Szóval lekötöttem 400 ezret 18 hónapra, emelkedő kamattal. Az átlag kamat 4,75%.

Így a végére nem 28500 forintnak kellene rárakódnia?

Akkor miért írja azt, hogy a betét lejáratának idejekor elérhető egyenleg 403750 ft? 3000 ezerrel akarja kiszúrni a szememet, ez most komoly? Miután beraktam hozzájuk másfél évre majd' félmillió forintot?! És akkor mi az, hogy emelkedő kamat átlag majdnem 5%??

Vagy én értek valamit félre?

2013. aug. 17. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:

28 500 forintból még lejön 16% kamatadó és augusztus 1-től további 6% EHO tehát kb. 22-24 ezer forint lesz a kamat.

Mivel sem a konstrukciót, sem a bankod netbankját nem ismerjük, simán lehet hülyeséget ír, pont az emelkedő kamat, ami összezavarhatja.

2013. aug. 17. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azt akarja jelenteni, hogy ha most feltörnéd a betétet, akkor mennyi pénzt kapnál.
2013. aug. 18. 00:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, tehát az a sima kamat volna, ami egyébként is jár rá ha csak simán van bent a pénz, nem?
2013. aug. 18. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt így látatlanban nem tudjuk megmondani. Valószínűleg a feltörés esetére alkalmazott kamattal számol. De ez közel sem biztos...

Ha ennyire zavar a dolog, menj be a bankba és kérdezd meg!

2013. aug. 18. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!