Bankkártyáról veszek le pénzt, milyen kódot kér?
Figyelt kérdés
Bocsi tök tapasztalatlan vagyok ezen a téren.
Ha ATM-ből veszek le pénzt a számlámról akkor beteszem a kártyát és a pin-kódot kell beütni ugye? Tehát amit postán küldtek nekem...
Ja és még annyi, hogyha kártyával fizetek a boltban, akkor lehuzzák a kártyát és utána ott is a pin-kódomat kell beütni?
Köszi aki segit:)
2009. okt. 27. 22:09
1/7 anonim válasza:
Igen a PIN kód kell,amit csak te tudhatsz.Ezért soha ne ad ki másnak,mert bárki visszaélhet vele.....
2/7 anonim válasza:
Még az előzőhöz:soha ne tartsd a Pin-kódodat a kártyád mellett a pénztárcádban!Jegyezd meg inkább,nem olyan nehéz.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!:)
Csak eddig a boltban sem mertem kártyával fizetni, nehogy beégjek hogy azt sem tudom mit kell beütni:D
2009. okt. 27. 22:16
4/7 anonim válasza:
Két fajta kártya létezik. Vásárláskor egyik kér PIN-t, másik csak aláírást.
5/7 anonim válasza:
Igen, az én kártyám sem kér vásárláskor PIN kódot, csak egy OK-t, hogy az összeget jóváhagyjam. Szokj hozzá a vásárláshoz, mert az ingyenes, a készpénz felvételért pedig sokszor fizetni kell.
7/7 anonim válasza:
Itt nem igen fogják látni a kérdésed. Miért nem új kérdésként teszed fel?
Az egyik ismerősömnek is van, és kombudzsa kivonattal jól karban tudja tartani. Amíg rendszeresen itta, tünetmentes volt. Abbahagyta utána már nem érezte jól magát, most újra szedi.
Ha érdekel, írj privát, leírom mi ez pontosan, hol találod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!