Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 500. 000 Ft ra fel tudunk...

500. 000 Ft ra fel tudunk venni 3 millió Ft hitelt fészek rakó formátumban? A kettőnk össz jövedelme átlagban 220. 000 Ft minden hónapban. Mindketten be vagyunk jelentve : én 100. ezerrel a Párom 80 ezerrel.

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom a fészekrakót már megszüntették:S
2009. okt. 26. 09:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Még minden bank honlapján fent van :)

de így ennyi önerővel lehetünk hitel képesek a bankoknak?

ha igen melyiknek ?

2009. okt. 26. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Mennyit ér az ingatlan? Mennyi a vételár? Hol van az ingatlan (úgy értem faluban, városban, megyszékhelyen, stb.)
2009. okt. 26. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés a bejelentett jövedelmetek.
2009. okt. 26. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet, nem tudok számolni? 100+80=180 Akkor most mi a 220?

A másik, amit nem értek, de talán mégis?

500e Ft az önerőtök, amire 3 milla hitelt szeretnétek? Ezek szerint találtatok egy lakást, amit meg lehetne venni 3,5 milláért? Ha így van, akkor ezzel az a bibi, hogy ilyen kis értékű ingatlant egyik bank sem fogad el fedezetnek, tehát ez így nem működik.

2009. okt. 26. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Azt elfelejtettem írni, hogy nem a bruttó, hanem a netto bér számít és azt nézik jövedelem alapú finanszírozás esetén, hogy a havi törlesztő részlet ne legyen több, mint kb a kettőtök netto bérének 30%-a, ha nincs egyéb banki tartozásotok.

2009. okt. 26. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Legalább 5 milliót kell érnie az ingatlannak, hogy a bank elfogadja fedezetként. A bibi még nem is a jövedelmetekkel van hanem azzal, hogy nagyon kevés az önerő. Az adásvételi megírása, azaz az ügyvéd a vételár 1-1,5%át is elkérheti. Ezenkívül hitelfelvételnél fizetni kell a közjegyzőt, hitelbírálati díjat, földhivatalt, stb. És a végén még ottvan az illeték is, amit szintén ki kell csengetnetek. Csak ezekre a költségekre nem lenne elég az 500.000 Ft. Szóval gyakorlatilag nincs önerőtök. :-(
2009. okt. 26. 13:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Ez kb egyenlő a targédiával...

eddig azért sokan a szoc polra kaptak hitelt azt tudtak be önerőnek :(

Marad az albi :(

de ennyi penzbol a sajat hitelemet is torleszthetnem...

azert koszike

2009. okt. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!