Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Zárolt bankkártyát még fel...

Zárolt bankkártyát még fel lehet "oldani"?

Figyelt kérdés
2012 évben zároltattam.
2013. aug. 6. 08:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Számlát is lehet zárolni, de olyat csak azért nem csinálnak, hogy ne legyen költsége és majd ha kell felélesztik.

Szerintem sokkal inkább megszüntetted. Megszüntetés szónak szinonimája a bezárás számla esetében. Valószínű így mondta a bankos.

A kártyát nem vették el és nem érvénytelenítették? Mondjuk nem muszáj, szóval ez nem azt jelenti, hogy él a számla.

Menj be a bankfiókba és ott a személyi igazolványoddal azonosítanak, aztán mindent meg tudnak nézni és mondani.

2013. aug. 7. 10:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Mind1, végül is átmentem másik bankhoz és nyitottam egy másik számlaszámot, amiatt hogy közelebb van az automatája. Ha hasonló dolog történik velem, akkor ilyenkor be lehet fagyasztani vagy akármi hogy amíg nincs munkahelyem ne terheljék a kártyát, mert nem szeretnék mínuszba menni. Ezt elfelejtettem említeni az ügyintézőnek.
2013. aug. 7. 11:07
 13/14 A kérdező kommentje:

"nem csinálnak, hogy ne legyen költsége és majd ha kell felélesztik"

Na frankó, akkor ilyen nincs. Köszi a válaszokat!

2013. aug. 7. 11:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Melyik bankban nyitottál számlát?

Az Erste fiataloknak szóló számlája (szemeszter számlacsomag) a legkedvezőbb szerintem.

De ha nem vagy tisztában vele hogy van-e még az Erstenél feltétlenül menj be és rendezd a dolgokat!

Amúgy a számla és a kártya nem ugyanaz.

És mellesleg az Erstenél még egy letiltott kártyát sem lehet feloldani biztonsági okokból.

2013. aug. 7. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!