Üdv! Anyukám tartozik 1 banknak és már a behajtókat küldik ki hozzájuk tanácsi lakásban élnek. Mit vihetnek el a behajtók a lakásukból? Kérem segítsenek mert nagyon kétségbe van esve.
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 21:51
11/13 A kérdező kommentje:
Akkoriban akarták anyukámék megvenni azt a lakást amiben albérletben laktak és a főbérlő 800.000 ezret kért tőlük,de aztan mikor felvették meggondolta magát és mégsem adta el nekik. :( A Bp banknál vették fel.Aztán persze egyre rosszabodott a helyzet nem tudták fizetni és felvettek még 1 hitelt ,aztán azt sem tudták fizetni aztán még 1 et és így tovább. Nem értem miért adtak neki ennyi kölcsönt mert min 5 banknál van hitele.De a többi hitel az 1-2 száz ezer ft körül van amit felvett.
2009. nov. 9. 00:19
12/13 anonim válasza:
A személyi kölcsön éves kamata jó esetben 3x %. Így az összeg simán megduplázódik 3 év alatt... Pláne ha nem is tudja fizetni.
Sajnálom anyukádat, de akkor kellett volna visszafizetni, amikor mégsem adták el a lákást, és "feleslegessé" vált a hitelfelvétel.
Tanulj belőle legalább te...
13/13 A kérdező kommentje:
Hát igen vissza kellet volna neki fizetnie csak sajna erre nem gondolt mert volt hova tenni a pénzt neki. Jól mondod én nem leszek ilyen akkoriban még kicsi voltam és nem nagyon érdekeltek a család pénzügyei. De megfogadtam hogy én nem teszek ilyet ha már énis anya leszek. Ma már nekem is van családom és még nem vettem fel 1 kölcsönt sem pedig kéne mert helyre rázna 1-200 ezer ft. De nem! Megoldom a gondom valahogy abból amink van.
2009. nov. 9. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!