Létezik, hogy nem látja a pénzemet az ATM?
Figyelt kérdés
Mai nap kaptam fizetést. SMS-t 11:50-kor kaptam! Az sms végén a megnövekedett összeg volt egyenlegként! Amikor levettem a pénzt, a bizonylaton a még tegnap a számlán lévő összegből való maradékot írta. Mintha a számlán lenne pénz, de nem lenne 100%-ban feldolgozva.2013. aug. 2. 16:42
1/4 anonim válasza:
Néha megesik, hogy nekem is fals adatot ír ki a bizonylaton, máskor meg teljesen jó. Szerintem ne foglalkozz vele!
2/4 A kérdező kommentje:
Csak így nehéz levenni nagyobb összeget!
2013. aug. 2. 17:06
3/4 anonim válasza:
Ha nagyobb összeget akarsz levenni, az a legjobb, ha bemész a bankba és ott veszed ki.
4/4 anonim válasza:
# 3:
Azt ugye tudod, hogy a fióki pénztári kifizetések esetén jelentősebb költségeket vernek rá az ügyfélre, mint az ATM-ből történő felvételnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!