Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A számlámon inkasszó van,...

A számlámon inkasszó van, onnan tudnak levonni mert érkezik rá utalás, viszont ha másik számlát is nyitok egy másik banknál akkor arra is tudnak inkasszót tenni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 16:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb ha nem mondod meg, hogy édesapád számlája, egyszerűen csak add meg a számlaszámot. Az átutalás így is meg fog érkezni ha a név nem egyezik.
2013. júl. 30. 21:36
 12/12 anonim válasza:
Épp ma intéztem én is a NAV-os inkasszót. Ha bemész a bankba személyivel sé lakcímkártyával, fel tudod venni a fizetésed, de azt az összeget nem, amit havonta vonnak. Nagyjából fél órás folyamat, de a fennmaradó összeget megkapod. Remélem, segítettem.
2013. aug. 2. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!