Mit jelent a látra szóló egyenleg?
Minap beszéltem velük személyesen.
A lényeg ,hogy minden nap zárásakor X ft-nak kell lennie a számládon ellenkező esetben büntető számladíj jön.
Ja és mindig az előző 3 hónapot vizsgálják és írják jóvá a hónapot aztán megint előző 3 hónap és így tovább ,vagyis ameddig ott vagy mondjuk a banki rendszerek 18:00-kor zárnak ,szóval 18:00-ig X Ft-ak kell lenni a számládon LEKÖTÉS NÉLKÜL. Mert a lekötött pénz az már nem látra szóló.
Ezt a 3 hónapos dolgot szerintem félreértetted.
Nem mindig az előző 3 hónapot vizsgálják, hanem mindig az adott naptári hónapot. A 3 hónapos dolog arra vonatkozik, hogy a számlanyitás hónapjában, illetve azt követő hónapban nem vizsgálják a feltételeket, azokat csak a 3. hónaptól kell teljesíteni.
Köszönöm a válaszokat!
Ez alapján, ha fixen tudok a számlán tartani minimum 150ezret, akkor akár a Gránit Bajnok számlacsomagot is választhatom? Nekem az tűnik a legjobbnak. Más bankoknál nem tetszenek a feltételek, és a költségek. Valaki tud egyéb alternatívát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!