Paypal számla kérdés? Mennyi idő múlva érkezik be a pénz, ha utaltam a bankszámlámról top up instanty-ra kattintva?
A banki átutalás elve 4 óra múlva ér el a címzetthez (ha elektronikusan utaltál). És még a Paypalnek is bőven idő, amíg jóváírja a te fiókodban. (akár pár nap is)
Azonnal csak a kártyás vásárlásnál megy.
1. vagyok
Elnézést, amit írtam az a sima feltöltés.
Ez a top up instantly nekem új, még nem találkoztam vele, ezért írtam a sima feltöltést.
Úgyhogy az előző bejegyzésem tárgytalan.
"4.A banki utalást fejezze be a megjelenített utasítások alapján. Ezeket az adatokat meg kell adnia az pénzutalási űrlapon saját bankja web oldalán. Az összegnek a számlájára való hozzáírása 4 órát is igénybe vehet. Abban az esetben, ha az utalást a bank folyamatideje után bonyolította le, az összeg a PayPal számlájára csak a következő munkanapon lesz hozzáírva"
Szóval várj még pár órát, és ott lesz
OK!
Köszönöm a segítséget, nekem ez nagyon új dolog és azért mégis pénzről van szó, de így akkor rendben, várok türelemmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!