Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lemaradt a vegen a 8 nulla...

Lemaradt a vegen a 8 nulla belfoldi atutalasnal, ez nagy baj?

Figyelt kérdés

Direkt mondtam az ugyintezo nonek, de nem irta be. En ugy tudtam eddig, hogy nem gond, de meg mindig nem irta jova az egyetem, es kezdek ideges lenni. (UV dijat fizettem, most 19-en)

En OTP-s vagyok, a suli szamlaja a Magyar Allamkincstar Pecsi szekhelye.

Lehet baj ebbol?

2013. júl. 23. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. Ha a végén vannak a nullák, nem muszáj beírni.
2013. júl. 23. 15:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze, a vegen voltak, es en is igy tudtam, csak aggodok, hogy miert nem konyveltek meg el. Bar nyari szunet van, remelhetoleg csak ezert kesnek. Koszi a valaszt!
2013. júl. 23. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:
MÁK-os számláknál egyébként is lassabban mennek a dolgok (rájuk a 4 óra sem vonatkozik) és ha meg is érkezik hozzájuk a pénz, még ügyintézési idő is, amíg a suli maga felkönyveli. Tehát ez általában jó néhány napba bele szokott telni, ne izgulj.
2013. júl. 23. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!