Ha nincs világgazdasági válság, és a devizahitellel több százezer forint kamatnyereséghez jutnak a hitelfelvevők, akkor is követelnék a hitelek semmissé minősítését?
Ne haragudj a bankar tanacsol valamit de nekem azt nem kotelezo elfogadni... de mondjuk utanna jarhatok vagyis jarhatnek azoknak a dolgoknak amit o allit! Senkire nem tukmaltak ra, hogy igenis vegyed fel!!!
Te viszont ha villanyt szerelsz azert vallalod a feleloseget a 2ot nem kene osszemosni! A bank teljesiti az altala igert felteteleket jelenleg az ados nem teljesiti amit bevalalt...
# 9
Nagyon elcsépelt és unalmas már a bankokat hibáztatni....
Max. 20%-ban hibásak a bankok és 80%-ban a hitelfelvevők.
Amúgy nem tudom honnan a tökömből veszitek, hogy a bankárok aztán tudták, hogy kiborul a bili... Ezt maximum pár gazdaságot irányító nagyfejes tudhatta (ilyen Soros György kaliberekre gondolok most), nem a szerencsétlen bankár a BP-i bankba...
Én nem az ügyintézőkről beszélek, hanem a tulajdonosokról akik az üzletpolitikát kialakítják.
Igen, valóban az eladósodott emberek buták voltak. De ez nem jelenti azt, hogy dögöljenek meg. Ők is fizetnek adót, tb-t, mindent amit az állam kivet rájuk. Ilyen a tranzakciós adó is. Mert azt egyik politikus sem gondolhatta komolyan, hogy a bankok ezt nem hárítják át ránk. Szóval, ha fizeti a buta az adókat, akkor esetleg reménykedhet egy kis segítségben is amikor bajban van. Az okos is kiveszi a részét az állami segítségből más területen.
# 14
Egy kis segítségben igen. De az a baj, hogy nem kicsit billen a mérleg nyelve a kis segítségből az aránytalan pénzszórásba.
És de, erről szól a kapitalizmus. Aki buta a pénzügyekhez az dögöljön meg. Ez nem a szocializmus, ahol szépen simogatják a buski fejét mindenkinek és egyenlően osztozunk a kolbászon...
Tárt karokkal várnak szerintem kínában, észak koreában ha ez a csúnya gonosz kapitalizmus nem tetszik...
Amúgy megsúgok egy titkot:
Ha van agyad akkor hiába lesz nálad mindig nagyobb hal, az nem fog bekapni, sőt! Néha még meg is véd a többi nagyhaltól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!