Egy bank tilthatja le a Paypal lehetőségét?
Akinek van paypal-je, mondja már meg, hogy van-e olyan, hogy egy bank letiltja a paypal-t egy számláról?
K&H Trambulin számlám van, szeptemberben jár le, mert ezt a fajtát még a diákszövetkezettel kötöttem 16-17 éves koromban, és 28 éves korig okés. Most vagyok 27, szeptembertől másik típusú számlám lesz. Viszont addig sem lenne butaság ez a paypali, mert szeretnék adatrögzíteni neten, amiért aztán ezen az online oldalon keresztül kapnám a fizetést.
Kieg.: nem bunkózásból, de az ilyen " paypalra fussa, oszt ilyen baromságokat kérdezel, na ezé tart itt az ország"-típusú kommenteket inkább írjátok meg levélben annak, akit érdekel, mert azokkal nem igazán vagyok kisegítve, viszont mások posztjainál eleget láttam belőlük. Köszi, tudom, hogy néz ki egy ilyen:) Bocsi, tényleg nem parasztkodás, csak tényleg boszantó egy-két ilyen troll kommentért idejönni az oldalra megnézni a topicomat.
1/2 Köszi, akkor nem tudom, mi baja lehetett a paypal rendszernek, beírtam az adatokat, és azt írta, hogy the bank denied the (whatever)... Ami én úgy tudom, hogy letiltás, de le van ejtve, most már bemegyek K&H-ékhoz és megkérdezem, hogy mitök van. Amúgy nem szoktam neten vásárolni, ezért aztán nem igazán vagyok ezekkel képbe. Ami azt illeti, a notim nem igazán bírja a netbankinget se, és anno, mikor előállt ez a probléma, semmi humorom nem volt nyomozni, mi a baja, úgyhogy az azóta is így maradt.
2/2 Menni fog, ha megkérdezem, hogy mi lelte őket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!