Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Annyira vagyok fizetőképes a...

Annyira vagyok fizetőképes a bankoknál, hogy nem az egész törlesztést, de valamennyit mindig fizetek. Azzal fenyegetnek, hogy behajtó cégnek eladják a kölcsönöm. Nem értem, ha most is csak keveset tudok fizetni vagy mi tesz, mert neki sem tudok?

Figyelt kérdés

Voltatok e már ilyen helyzetben, mert nem ez az egy Bank akinek tartozom és mind ezzel jön, már rettegek felvenni a telefont, a lakásfenntartást is alig tudom fizetni. Egyedül nevelem a főiskolás fiam. Mit tegyek, amit az édesapja tett egy hónapja, legyek öngyilkos és azzal mi oldódik meg, de így meg előbb utóbb infarktust kapok.

Kérlek segítsetek!!!!!! Xéni

2009. okt. 20. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Létezik "Adósságrendező hitel", amivel a sok hiteledet egy hitellé alakítják és csak azt az egyet kell majd törlesztened!

[link]

[link]

Menj el a bankjaidba (mindegyikbe külön-külön) és mindenütt érdeklődd meg ezt a lehetőséget : ők mit ajánlanának?!

GYORSAN cselekedj, mert ha az adósságodat eladják behajtó cégeknek, akkor elárverezik fillérekért mindeneteket, még a lakásotokat is!!!

Esetleg a főiskolás fiad is elmehetne 4-6 órás munkára, ez is nagy segítség lenne ebben a helyzetben.

Ne dugd homokba a fejed, mert minden eltelt nappal egyre rosszabb lesz a helyzetetek. :-[

(Az öngyilkosság sem old meg semmit : nem teheted meg a fiaddal, hogy a legnagyobb baj kellős közepén magára hagyod! A kölcsönöket nem ő vette fel!)

2009. okt. 20. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Küld el dolgozni a fiadat. Majd ő segít neked.
2009. okt. 20. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:

A nem veszem fel a telefont a legrosszabb megoldás. Akkor azt mondják, hogy reménytelen vagy és átadnak behajtónak. Egyezkedj velük, próbáld összevonni a hiteleket, átütemezni.

Ha a behajtóhoz kerül, az árvereztetni fog.

2009. okt. 20. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Tényleg harcolni kéne tovább, füllents ha nincs más, közben valamilyen formában kérj ügyvédi tanácsot ezt a neten is megteheted.Légy most nagyon erős az apa helyett is. A fiadra pedig rá kell finoman parancsolni hogy hétvégén esténként vállaljon valami melót, más is ezt csinálja ha nincs más, a munka csak keményebbé tesz.Szükségetek van egymásra.Nem szabad összetörni mert ezek a k.cs.g bankok ezt akarják elérni, hogy veszítsd el a lakásodat.Nekik ez jobban megéri sajnos.Mindenféleképpen segítsetek magatokon azzal hogy erősek maradtok.Sokan járnak ebben a cipőben ma magyar országon! Legszívesebben eltüntetném az összes bankot a föld színéről!Ráadásul még az ország vezetése is egy nagy rakás szar!Nem tudod eladni és pár száz ezerrel millióval kiszállni belőle?csak hogy ne vesszen minden bele ölt pénzetek.
2009. okt. 20. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom hogy ez nem vígasztal de én is hasonló cipőben járok,sőt talán még rosszabb.Két kicsi gyerekem van és az édesanyámmal együtt lakunk.Nekünk már felmondta a bank a szerződést és az árverezés időpontja is ki van írva jövő hónapra.Talán sikerül most eladni a házat(nagyon remélem) de még így se marad egy fillérünk se úgyhogy nagymama,gyerekek és mi szülők csak az albérletet választhatjuk.De talán már az is jobb lesz mint itt a sok hitel miatt éhezni,nélkülözni.Én neked is ezt javasolnám,mármint,hogy próbáld eladni és venni egy olcsóbbat,vagy az albérlet.Még mindig jobb mintha a nagy adósság miatt teljesen összeomlanál.Ne add fel, én is próbálok pozitívan állni a dolgokhoz pedig nem sok jót remélek a jövőtől.De a gyerekek miatt nem tehetem meg.Elvégre nem ők csesztek el mindent a felelőtlen hitelek felvételével.

Sok sok kitartást kívánok neked is!Remélem egyszer sokkal jobb lesz az életünk , vagy ha a miénk nem is de a gyerekeinké legyen az mindenképp!!!

2009. okt. 21. 08:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, tudom nekem kell megoldani ezt az ügyet, de nem választom az öngyilkosságot, a gyerekeimnek ebből egy is elég volt. Velem is velem lakik a 90 éves mamám, aki viszont semmit nem ért, csak nem érti miért vagyok ideges.megoldásnak lenni kell????!!!! Köszönöm nektek. Xéni
2009. okt. 23. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!