Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Cégfelszámolás esetén mit...

Cégfelszámolás esetén mit tehetek? Ha az ingatlanom van beterhelve jelzáloggal és a cég nevén fut a hitel amelyik céghez semmi közöm, a hitelt én fizetem nincs elmaradásom

Figyelt kérdés

a cég a volt barátomé a hitelt a ő cége nevére vettük fel de az én lakásom a jelzálogfedezet

a banki hitelminősítésen átmentem viszont a Bank APEH nullást kér amit nem tudok felmutatni és sajnos záros határidőn belül bedöntik a céget

2009. okt. 19. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Kicsit zavaros a történet, amit leírtál, így nem tudok addig segíteni, amíg nem látom át, pontosan mi a helyzet.

Neked magánszemélyként van egy lakásod, ez eddig ok.

Van rajta egy céges hitel, amelyik céghez nincs közöd, a törlesztőrészleteket Te fizeted, és nincs elmaradás sem, ezt is értem.

Mit értesz az alatt, hogy átmentél a "hitelminősítésen"?

Ezek szerint hitelt szeretnél felvenni? Mi célból?

Esetleg rendezni szeretnétek az adótartozást?

Kitől kértek APEH 0-ást, tőled, mint magánszemély, vagy a barátod cégétől?

A cég Bt, vagy Kft?

Tulajdonképpen azt nem értem, mit szeretnétek valójában, mi a cél? Ha ezt megírnátok (esetleg privátban a részletekkel együtt) akkor valószínűleg tudok segíteni.

2009. okt. 19. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!