Letartják a fizetésemet mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy 8 milliós adósságom még a volt férjem lévén aki a tudtom nélkül felvett hitelt és nem fizette vissza és közben lelépett Amerikába. És mivel házasok voltunk tőlem kezdték vonni a fizetésből (minimálbér) letartanak 33%-ot. Nekem 2 gyerekem van még iskola kötelesek és egyedül nevelem őket. Ilyenkor mit lehet tenni? Van esetleg valami segítség? Mert így még a rezsit sem fogom tudni befizetni.2013. júl. 10. 20:08
11/14 A kérdező kommentje:
na ezek jó hozzá szólások voltak köszönöm. csak az első kommentelőn akadtam ki egy kicsit aki még engem vádolt. az a baj hogy én tényleg nem írtam alá semmit. de a pappírokon ott van az aláírás amit természetesen hamísított a volt férjem. az ügyvédet is keressük akivel mindezt lebonyolították. a nevét tudjuk és már kerestetjük. hát akkor megpróbálom ezt a fizetés könnyítést. ja és kiderült hogy házat vett belőle. amiről nem tudtam. azt már árverezik. de nincs rá vevő.
2013. júl. 11. 11:22
12/14 A kérdező kommentje:
A kedves 9-es hozzászólónak mondom, hogy csak ideges vagyok és gyorsan írok. Azért nyomok félre. És attól, hogy nem vagyok jártas a banki ügyekben nem érdemlem meg, hogy átverjenek.
2013. júl. 11. 11:27
13/14 anonim válasza:
olyan munkát vállalj, ami zsebbe fizet. örökségről lemondasz, így a gyereked örököl. 2 fehér gyerekkel Németországban tárt karokkal várnak.
14/14 anonim válasza:
Ha az aláírás tényleg hamis, akkor ennek kell hivatalos formát adni, és ezek után a bank nem kérheti tőled az adósságot. Rendőrségi feljelentés, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!