Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » PayPal számlára mennyi idő...

PayPal számlára mennyi idő alatt érkezik meg a pénz?

Figyelt kérdés
Van egy oldal (nem magyar) ahol versenyekkel lehet pénzt keresni. Már nyertem egyet, meg is jelent a creditemnél az összeg.., onnan kell kiutalnom a paypal számlámra. Ez meg is történt, de még nem érkezett meg rá. 2 napja történt a tranzakció. Normális, hogy méh nem látom a paypalon, vagy valamit rosszul csinálok? Bár csak az emailcímemet kellet megadni.., szóval, elméletileg nem tudtam elrontani...

#PayPal #pénz #trancakzió
2013. júl. 4. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nem a PayPalon múlik, hanem hogy mikor hajtja végre a tranzakciót az a bizonyos oldal, úgyhogy ott érdeklődj. De az is lehet, hogy kamu az egész, nem?
2013. júl. 4. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem. Teljesen legál oldal, és nagyon népszerű. Egy ismerősöm is dolgozik oda, és már egy csomó versenyt nyert, így elég jó kis pénzbevétel. Szóval, akkor még várjak.., oké. Elméletileg 3-4 napot írnak.., csak engem az zavart meg, hogy ott a creditemnél már jóváírták az összeget, és én le is hívtam, vagyis átutaltam a pay pal számlámra. Mondjuk semmi tapasztalatom nincs még pay pal ügyben, most csináltam accountot is. De minden verify, úgyhogy az már teljesen aktív (elméletileg:-))
2013. júl. 4. 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem napok, sőt nem is órák kérdése, hanem AZONNAL meg kellene kapnod a pénzt a Paypal rendszerén belül.Ha ez nem történt meg, akkor a másik fél nem küldött neked pénzt, csak azt állította neked. Magyarán hazudott.
2013. júl. 4. 14:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem hazudott. Onnantól kezdve, hogy az oldalon a profilomnál a creditnél jóvá van írva az összeg, onnantól már tulajdonképpen megkaptam. Innen már én intézem, hogy áttolom a paypalomra. Ezt meg is tettem két napja.., juj akkor valami nem jó??
2013. júl. 4. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Amit neked az oldal kijelez, az nem valós pénz, nincs fedezete. Ha az lenne, akkor már megkaptad volna.
2013. júl. 4. 19:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Most megnéztem alaposabban..., ki van írva (az oldalon), hogy feldolgozás alatt a tranzakció.., hamarosan teljesül.., plusz a helpjükben is azt írják, hogy max. 10 nap amíg feldolgozzák a kifizetéseket.. Jó, akkor megnyugodtam.., nem voltam elég figyelmes.., teljesen idegen nekem még ez a rendszer. Hogy kifizetik az 100%. Nem kamu oldal az biztos, elég jó híre is van és régóta működik, nem is tehetnék meg, hogy átverik az embert. Egyébként a 99design.com az. Lehet hallottál már róla.
2013. júl. 4. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:

A kérdés a Paypal szempontjából lett feltéve. Mennyi idő alatt érkezik meg? Azonnal, HA elküldi a másik fél.

Az más kérdés, hogy az általad használt weboldalnak milyen a belső elszámolási rendszere, milyen késleltetés van beépítve, stb.

2013. júl. 4. 19:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, de azt hittem, hogy akkor már rajta is van a pénz ha a creditoldalon látszódik, és, hogy a lehívást is eltudtam indítani. Még csak most regeltem oda fel, szóval, nem tudom, hogy működik a rendszer. Minden esetre köszönöm szépen a segítségedet, már az is az, hogy tudom, ha valóban teljesül a jóváírás, akkor azonnal a paypalon lesz. :-)
2013. júl. 4. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!