Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy van pofája az EU-nak...

Hogy van pofája az EU-nak beleszólni, hogy végre korlátozza a kormány a devizahitel felvételét?

Figyelt kérdés

Mit képzelnek? Ezek a sz*rháziaknak mi kell még?? Legalább most meglépik amit 10 éve kellett volna, erre a banklobbi (EU) most fenyegetőzik.

Mit akarnak még az emberektől? Nem volt intő példa az EU-nak, hogy tönkrement egy egész ország, és nem csak Magyarország, más országok is elmondhatják ezt.

Aljas egy módon (devizahitel) lopják meg az országot, most végre megálljt parancsolnak, erre fenyegetőzik az EU.

Ez nem megdöbbentő és pofátlan? Mit akarnak még?

2013. jún. 27. 12:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Azt nem irtam az elobb 0,3lot az kb 67-68ezer forintott jelent! Nekem erre 800ezres tokem van!
2013. jún. 28. 11:07
 32/36 anonim ***** válasza:

Látom tolonganak a buta emberek.

Világon nincs ilyen össze eskuves, mint itt. A bankok tudtak, hogy a deviza hitel kifizethetetlen. Ezt kormány mesterségesen tartotta alacsonyan a CHF T es a Ft ott magasan, hogy ezt vegyek fel. A Simor Fidesz tette amok futova a CHF T ekkor senki nem izgatott, hogy mennyit fizetett ki a z ország hogy csőbe húzzák a magyarságot. Most ha tájékozódsz akkor rá jöhetnek a bank van most bajban. Csőd nem lehetséges mert nem állt emögött befektető fedezet a másik hiába lesz semmissé a szerződés azt egybe vissza kell fizetni, de ez biróság újabb hitelt kell neki fel ajánlani. Ami sokkal vissza fizethető lesz a hitel.

2013. jún. 28. 21:17
 33/36 anonim ***** válasza:

"csőbe húzzák a magyarságot"

Ez a kedvenc részem! A magyarságot biztos nem húzták csőbe, mert egy valódi magyar embernek van annyi esze, hogy ki tudja számolni mennyi az amennyit reálisan vissza tud fizetni akkor is, ha lejjebb megy az árfolyam. Nem azok lettek földönfutók meg hajléktalanok, akik éppencsak elszámolták magukat, hanem akik minimálbér+pár%-ra vettek házat meg új autót. Nem, a bank nem tartott senkinek a fejéhez fegyvert, hogy írja alá a szerződést. Vagyis ha úgy gondolod, hogy a magyarságra leginkább a fellengzős meggondolatlan költekezés a legjellemzőbb, akkor lehet, hogy igazad van, de nem rémlik, hogy ez benne lenne a kulturánkban vagy hagyományainkban. Én például azt a nevelést kaptam, hogy gondolkozzak jelentős pénzügyi döntések meghozatala előtt és a családban soha nem volt hitelfelvételre példa, ha nem volt a munkából adódó pénz, biztos jövedelem, akkor nem költöttük el a megtakarítást, ennyire egyszerű.

Viszont azt mondom, hogy aki meg tudná használni (mert bizony vannak olyan élethelyzetek, amikor jól jöhet) annak igenis ne korlátozzák össze-vissza a lehetőségeit, mert a pénzügyi piac szabadsága erősen visszafogja a piacot és a növekedést.

2013. jún. 28. 22:41
 34/36 anonim ***** válasza:
Tudod nem csak a létminimum emberek vettek fel hitelt es valaki csak lakást vet panelt. Tudod te nagyon el vagy tevedve, mert édesanyám is 20 évre vette fel hitelt lakásra. Es akkor nagyobb volt a szegénység mint most. Megis vissza tudta fizetni a hitelt ami csak 300000.ft vet fel hihetetlen csak hogy a bankok ezt tudtak, hogy a fel vet hitelek 4x kérik vissza az állam asszisztált erre. Neked jó mert ez a rendszer össze fog dőlni így vagy úgy.
2013. jún. 29. 12:37
 35/36 anonim ***** válasza:
Tisztazni kellene dolgokat! Elosszor is, hogy nem a hitel lesz 4szeresse.... arrol nem a bankok tehetnek, hogy a forint egy fos es elszalt! Az embereknek kellett volna azt mondani, hogy koszonjuk ezt a lehetoseget de inkabb a forintott valasztjuk! Igen es most jon a klasszikus valasz, hogy azt nem tudtuk bevallalni. Jah kerem ha ekkora extrem birka egy ember akkor megerdemli hogy igy jarjon! Szamolni kene mielott felveszunk hitelt es utanna jarni. De erre is megmondom mit csinal ez a jo kepessegu magyar lakossag! Meg kerdezz 1len vadidegen embert akirol semmit sem tud, es amit az tanacsl elhisszi neki es cslekeszik 15-20even at! Szerinted normalis az ilyen???! Szerintem nem! Az lenne a minimum hogy 3-4helen utanna erdeklodok, ismeresosi korombol is gyujtok informaciot majd korbe nezek a neten, konyvtarban vagy barhol ahol informaciot tudok gyujteni es ugy hozok meg egy ilyen dontest! Egyszeruen birka, tudatlan es tulvalalo a nep!!! Meg azon is eleken gondolkozni mikor megkerdezik az ilyen embereket, hogy hgoy gondolta, hogy fizetni tudja az a valasz majd lesz valahogy mert mindig volt valahogy es lesz is... Ez nem FELELOS GONDOLKODAS!!!
2013. jún. 29. 12:56
 36/36 anonim ***** válasza:
Az ismerősöm is érdeklődött anno es lakashitelben forint alapon nem tudta meg venni, mert jó magas volt anno a forint a Bakár szerint max 10000ft megy fel szöveget mondta. 4 milliót vet fel nem létminimum fizetése van es 2 kereső van erre! Akkor biztos bennük van a hiba. Külföldön ha becsődölt akkor kétrészes a lakás kulcsot es elsetalsz. Itt unokám is fizetni fogja. Kúria július 4 én fogja ki hirdetni OTP elleni ítéletet , mely kimondja hogy költség kent kellet volna felszámolni. Ott nagyon sok devizaadósság fog bedőlni , mert jogtalan volt es ez húzzák tolják. Ezt bankok előre tudtak es mesterségesen magasan tartottak a forint kamatot. Akkor ezt Simor fityesz tette vette le a mesterségesen tartott árfolyamot, hogy minél több ember es én bele. Bank tudta, hogy 20 év alatt mennyit fog esni. Magyarországnak mar csak múltja van ha érted mire gondolok. Ez amit leírtam ez valóság. A kormány nem segített csak az elkerülhetetlenül teszi picivel hosszabba.
2013. jún. 29. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!