Valaki el tudná nekem magyarázni pontról pontra, hogy működik a tőzsdézés?
Tehát ha jól értem fingod nincs a tőzsdéhez és tőzsde tanácsokat akarsz adni másoknak?
Ez kb olyan mint amikor az emberekre rábeszélték hogy vegyenek fel deviza hitelt aztán meg a duplájára nőtt a kamat.
Hát nem lennék a helyedben nem túl erkölcsös meló.
Mondták mikor beszéld rá az embereket hogy vegyenek amikor lement vagy felment az árfolyam?
El ne menj... A tőzsde pénz lenyúlás másoktól. Előbb-utóbb bukni fogsz mert a nagyok ellened játszanak. "Ha sikerul raszednem a klienseket, akkor bizonyos szazalekot kapok az osszegbol." A (többnyire legálisan) lopott pénzem megosztoztok. Ha bele tudod magadat képzelni az ügyfelek/meglopottak helyébe, akkor tudod, hogy mi a dolgod.
Ha jól értem vadigeneket fogsz hívni, akiknek nem is biztos hogy van számlájuk a cégnél. (Éppen arra játszanak rá, hogy nem értesz hozzá, és az adott esetben rád fognak mutogatni.)Ehhez hasonlóval az ismerősöm találkozott.. Kb 1-1,5 éve kapcsolták le a céget és pár ember börtönbe is ment. Hülyén hangzik de inkább menj valahova a földekre dolgozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!