Tudok úgy utalni hogy bemegyek egy OTP-be és kp-s befizetéssel a K&H-s számlára utalok? A saját számlám a Raiffeisennél van.
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 12:28
1/8 anonim válasza:
Igen, tudsz. Kellenek hozzá személyes okmányok, azokat se hagyd otthon!
2/8 anonim válasza:
Előző vagyok: igazából így nem utalásnak, hanem készpénzes befizetésnek hívják.
3/8 A kérdező kommentje:
De úgy is hogy nekem nincs az OTP-nél számlám!?
2009. okt. 14. 13:00
4/8 anonim válasza:
Akkor miért akarsz bemenni az Otp-be???? A raiffeisenbe kell menned, onnan tudsz utalni más bank számlájára!
5/8 A kérdező kommentje:
Mert ahol lakom nincs Raiffeisen fiók és pici babával nem tudom megoldani a buszozást. Ezért oldanám meg OTP-n keresztül, ha lehet.
2009. okt. 14. 13:04
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2009. okt. 14. 13:08
7/8 anonim válasza:
Nincsen internet bankod???Mert akkor neten keresztül lehet utalni oda ahova akarsz.
8/8 anonim válasza:
Mivel sem neked, sem a fogadó félnek nincs folyószámlája az OTP-nél, ezért ez nem lehetséges.
A Postán lehet rózsaszín csekken feladni pénzt, vagy Western Union "átutalás" is létezik még szintén a Postán keresztül, de ezek nagyon drága dolgok.
A Raiffeisennél érdemes megkötnöd az internetes bankoláshoz szükséges szerződést és akkor bárkinek bármilyen bankba, országba tudsz utalni, tudsz bárhonnan pénzt fogadni úgy, hogy ki sem kell mozdulnod a babával a lakásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!