Elárverezett házat sikerült megvásárolnom, a régi tulaj sír nekem. Mi a teendő?
a régi tulajjal nem volt semmiféle kapcsolatom
bankban dolgozó ismerősöm ajánlott egy házat, tényleg potom pénzért, 6millió forintért. 2szintes, 5hálószobás, 2fürdős, gyönyörű 310nm
nyilván azt mondom hogy ennyi pénzért én tutira megveszem. felújítandó, kicsit talán félkész, nincs kerítés, festeni kell ilyesmik. nembaj mert amúgy is 30m körül gondolkoztunk, legalább ez elég lesz felújításra.
utánanézettem a dolgoknak , teljesen legális, egy család nem tudta fizetni a hitelét, kilakoltatás stb megvolt, árverésre került a ház. nyilván én nagyon sajnálom a családot, de úgy gondolom hogy ha egy ilyen lehetőség áll előttem akkor ki kell hogy használjam, főleg hogy teljesen "tiszta" a dolog.
beköltöztünk, 1hónapja lakunk itt. az előző családfő megjelent, hogy hajléktalan szállón laknak, kér minket hogy engedjük vissza őket a lakásba..folyamatosan 2hete megy a zaklatás, kiabálnak és sírnak a ház előtt..
rendőrt hívtam többször is, elküldték őket, de visszajönnek mindig...
mit lehet tenni?
Én nem hibáztatnám az új vásárlót, akár ismerős útján, akár nem, bárki vásárolhat árverés alatt álló házat, nem hinném, hogy bárki is nemet mondana erre, aki otthonra vágyik.
Nem tudjuk, mi volt a háttérben, mi miatt indult a végrehajtás, kár ezért ítélkezni, de maximum ezért a végrehajtóra, végrehajtást kérőre haragudhat itt bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!