Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Paypalen volt egy nem kivánt...

Paypalen volt egy nem kivánt utalásom, visszavonható?

Figyelt kérdés
Szóval nem tudom, hogy szándékosan vagy véletlen, de valaki megszivatott. Úgy volt elküld nekem 50 dollárt paypalen, és ugye mikor összeget kapsz, akkor mutatja, hogy hány forintba számolja át, és le is kérheted. Nekem ott nem volt összeg, hanem a tranzakcioknál alul a táblázatban, volt egy olyan, amire utolag rájöttem, hogy x y 50 dollárt igényel tőlem, s hogy elfogadom e vagy nem, én idiota elfogadtam, gondolván ugy se lesz semmi, mert nincs feltöltve paypalem pénzzel. Erre a bankártyámrol utalta le neki az 50 dollárt. Azonnal megprobáltam jelenteni, hogy nem kivánt utalásom volt, de rá egy napra a paypal válaszolt, hogy nem tudnak mitcsinálni blabla automata szöveg szerintem. Erre ma nézem az otp direktem, és látom hogy megvan a pénzem, csak le van belőle kötve az 50 dollár, gondolom mig a paypal egy két napon belül nem utalja el, mert ez az egész hétvégén történt, tehát még nem került el az utalásom, viszont fogva a van a pénzem gondolom nem tudom levenni. Viszont a csávo ID jét ahogy probáltam most még 1x jelenteni, azt irja, nem valós ID. arra következtetek, hogy törölte a paypaljét. igy visszakerülhet a kártyámraa pénzem? Ugyebár mondom az utalás a paypalnel nem azonnali, ha hétvégén történik meg végképp. Mi a véleményetek?
2013. jún. 24. 08:28
 1/1 anonim ***** válasza:

A velemenyem az, hogy hibat kovettel el, de nembaj tanulsz belole.

Ha valamiben nem vagy biztos, akkor tobbszor olvasd el, kerdezz ra, es ha penzzel kapcsolatos, akkor sose felvallrol intezd a dolgaidat.

Hivd fel az OTP-t es mondd el mi tortent es kerd meg oket, hogy meg tudjak-e akadalyozni, hogy a PP levegye a penzt.

Hivd fel a PP es mondd el mi tortent.

Biztos hgoy szandekosan szivattak meg. A vilag tele van ilyenekkel es sajnos ilyesztoen jol tudjak alcazni a hazugsagot. A haverom arult egy nyaklancot. A vasarlo irt, hgoy kuldi a penzt PP-on. Jott is az email a havernak, hgoy PP-on ott van penzt.

DE! Amikor bejelentkezett az PPba, akkor ott nem volt penz. Jobban megfigyelve az email nem is a PP-tol jott, de tok ugy nezett ki. A haver majdnem beszivta, mert a vasarlo kovetelte, hogy vigye azonnal a postara a cuccot es adja fel.

Rajottunk a turpissagra es mondtuk a csalonak, hogy kopjon le. Volt pofaja fenyegeto emaileket kuldeni es az FBI-al ilyesztgetni minket.

Termeszetesen nem tortent utana semmi, viszont a csalo emailjet tovabbitottuk a PPnak, ugyanis az ilyesmi buncselekmeny es a PP szeret tudni a dologrol.

Telefonalj a PPnak! Minel elobb!

2013. jún. 26. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!