Most csináltattam bank kártyát .!?! Foyltatás lent
Figyelt kérdés
szeretnék Ebay-rol rendelni de ugye ahhoz kell a paypass kártya és mopst csinálnám meg neten és hogy ha rendelek most valamit akkor azt már lehet ? amikor csináltattam a bank kártyát raktam is rá pénzt.. és mopndjuk mos megvenném amit szeretnék akkor leszedi róla a pénzt attól hogy nekem a kártya még nincs a kezembe ? mert valoszinüleg pár nap amig kijön .. bocsi ha hülyén fogalmaztam2013. jún. 19. 11:19
1/5 anonim válasza:
Nem paypass kártya kell az ebay-hez, hanem paypal számla. A kettő nem ugyanaz!
2/5 anonim válasza:
Ebayhez PayPal kell, ahhoz nem feltétlen szükséges bankkártya, simán lehet utalni is rá. Nem tudom a bankodnak hogy sikerült behülyíteni ezzel a PayPassa, tök másra való. A kártya adataid viszont kellenének az utaláshoz, ha az megvan, akkor használhatod természetesen.
3/5 A kérdező kommentje:
akkor paypal szamla bocsanat.. :)
hat en amikor voltam elmondtam hogy akkor rendelhetek ebayrol mert letudjak vonni a szamlamrol a penzt!!?! es akkor a no azt mondta hogy amig a kartya nincs a kezembe mert nem kuldtek ki addig nem tudok renelni se...
2013. jún. 19. 17:38
4/5 anonim válasza:
Jól mondta, nem tudsz, mert a paypal számládhoz regisztrálni kell a bankkártyádat, ahhoz pedig kell a bankkártya szám, a cvc kód, és a kártya lejárati dátuma. Ezek az információk pedig a bankkártyán szerepelnek.
5/5 A kérdező kommentje:
ahh ertem. nagyon szepen koszonom :)
2013. jún. 22. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!