Mi történik, ha többet szeretnék "utalni" internetkártyámról, mint amennyi rajta van (steamre)?
Figyelt kérdés
Hétvégi akció van steamen és az internetkártyámról szeretnék fizetni, amin azonban nincsen pénz. A rendes számlámról ugyan utaltam rá, de ugye azt csak hétfőn írják rá az internet kártyámra. Tehát ugye a kérdés, hogy mi lesz, ha üres kár0yta adatait adom meg a Steam-nek? simán nem fogadja el?2013. jún. 16. 17:37
1/6 anonim válasza:
Van itt pár fogalmi zavar, de a lényeg, hogy fedezet hiányában a kártyás tranzakció vissza lesz utasítva. Egyszerűen nem fog menni.
2/6 A kérdező kommentje:
hát akkor ez ennyi :) köszönöm
2013. jún. 16. 17:50
3/6 anonim válasza:
Ha nagyon kell, csináld meg a rendes bankszámlád kártyájával.
4/6 anonim válasza:
Nem igazán érted szerintem a dolgokat, de mindegy.
A kártyás fizetésedet el fogja utasítani az oldal. Ez nem utalás.
5/6 A kérdező kommentje:
Azért raktam idézőjelbe az utalást, mert tudom, hogy nem az csak nem tudtam minek mondják. Amúgy igazad van tényleg nem értek hozzá
2013. jún. 19. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!