Dényey Zsolt kérdése:
Tavaly készítettem egy Paypal-számlát, idén januárban használtam utóljára, most júniusban akarok belépni, és azt közli, hogy ilyen e-mail címen nincs regisztráció, pontosabban nem ismeri az e-mail címet. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Írtam nekik, de le se szarnak. Bosszantó, mert ha új számlát nyitok, akkor nem tudom ugyanazt a bankkártyát -és számlát megadni, hiszen közli, hogy az már foglalt.2013. jún. 15. 20:40
1/1 anonim válasza:
A Paypal nem töröl csak úgy számlát, max. befagyaszt, de azt sem azért, mert nem használod. Olyan esetben fordul elő ilyen, ha nagyon gyakran pitiáner összegek mennek át a számládon, amiből nincs hasznuk. Biztos, hogy azon az email címen van a számla amivel próbálkozol belépni? Ha van mellette más email címed is amit használsz próbálj meg azokkal is belépegetni, meg jelszóemlékeztetőket kérni.. Más sajnos én sem tudok javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!