Sztrecskó kérdése:

Mi a paypal számlaszámom?

Figyelt kérdés
Most csináltam Paypal számlát, de nem kötöttem össze a saját bankszámlámmal, hanem majd utalással szeretném feltölteni. Milyen számlaszámra kell utaljak? Honnan tudom, hogy mi a Paypal számlaszámom?
2013. jún. 15. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
A PP-on belül a top-off résznél megtalálod.
2013. jún. 15. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Az úgy nem fog működni.
2013. jún. 15. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért ne működne? Lehet topoffolni a PP számlát sima átutalással, csak épp értelme nem sok van...
2013. jún. 15. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem top off hanem top up

Kérdező, a Paypalnál nincs számlaszámod, csak emial cimed. Azzal küldesz és fogadsz pénzt.

Ha fel akarod tölteni, akkor a Paypal egy, általános számlájára kell utalnod, aminek a számlaszáma nincs hozzád kötve. Arra a számlára utal minden magyar, aki ezt a módot választja. A pénz úgy fog eljutni hozzád, hogy a feltöltés kezdeményezésekor kapsz egy Transfer ID-t, ami egy betű és számsor, azt kell beirnod az átutalás közlemény rovatába. Ha ezt nem teszed meg, akkor az átutalt pénz nem jelenik meg a Paypal accountodban.

Tehát a lépések: Paypal accountodban TOP UP menüpont, ott kapsz egy Transfer ID-t és egy magyar Unicredites számlaszámot ami a Paypalé, arra átutalod a pénzt, ügyelve a közlemény rovat helyes kitöltésére. A bankszámla amiről utalsz, ugyanazon a néven kell legyen, minr a Paypal accountodban regisztrált név.

Tehát még 1x: a Paypalnál nincs számlaszámod, hanem van 1 számlaszám, ahová mindenki utal, és a közlemény alapján azonositanak be téged.

2013. jún. 15. 14:14
 5/5 anonim válasza:
És ha azt akarom h nekem utaljanak akkor mit kell megadni ha nincs száma?
2016. febr. 18. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!