Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyibe kerülhet kb ha 1...

Mennyibe kerülhet kb ha 1 másik bank ATM-jénél veszek ki pénzt?

Figyelt kérdés
Én egy ilyen csöves takarékszövetkezetnél vagyok, és nincs 30 km-nél közelebb ATM-je ennek a TSZ-nek. Viszont sürgösen ki kéne vennem pénzt (20.000 Ft). Mennyit számíthtnak fel plusszban kb ennyi összegnél?
2009. okt. 9. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden bank más tarifát számol 100.- Ft-tol akár 800.- is lehet.De ennyi pénzt egyszerre nem hiszem,hogy ki tudsz venni,ha a napi limit meg van határozva.
2009. okt. 9. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Maximum egy ezres, annál több nem szokott lenni.

Előzőnek: miért ne lehetne 20ezer forintot egyszerre felvenni? Ez egyáltalán nem nagy összeg, nekem napi 100ezer alapjáraton a limitem.

2009. okt. 9. 22:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 9 millio de ugyse tudsz egy automatáná 5 kilonál többet felvenni mert annyi van max egy atm ben több nem fér bele.
2009. okt. 11. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!