Van olyan brókercég ahol az egyes kötéseknél külön lehet beállítani a tőkeáttétet?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 09:25
11/18 A kérdező kommentje:
IGEN ezt tudom de értsétek meg, hogy van olyan felület ahol nem így van!!!!
2013. jún. 10. 14:28
12/18 anonim válasza:
De mi nincs így mindenhol? 1 PIP mindenhol egy PIP, egy LOT mindenhol egy LOT, plusz ott a grafikon ami adott, és ebből ki is jön minden. Egy dolog változhat, hogy egy X lot-os kötésnél tőkeáttéttől függően más más összegeket vonhatnak le. Ez mondjuk a bankroll managementet kicsit változtathatja, de másba nem szól bele.
13/18 A kérdező kommentje:
Van olyan brókercég ahol az egyes kötéseknél külön lehet beállítani a tőkeáttétet?
2013. jún. 10. 15:28
14/18 anonim válasza:
Szerintem sem érted a dolgot. A számládra van egy beállított tőkeáttétel, de az, hogy ezt mennyire használod ki, vagyis mekkora pozit nyitsz, csakis rajtad múlik.
15/18 A kérdező kommentje:
#14 van olyan cég ahol minden egyes ügyletnél külön tudod állítani! De örülnek ha nem olyan válaszok jönnének, hogy ez nem lehetséges, nem értem és hasonlok..! Én értem és tudom is mit kérdeztem, jó lenne aki válaszol a kérdésre válaszolná nem pedig a véleményét írná le! Köszönöm
2013. jún. 10. 20:58
16/18 anonim válasza:
Mivel ez értelmetlen lenne (de Te nem érted, hogy miért. Mindegy.) ezért gyanítom, hogy nincs.
17/18 A kérdező kommentje:
1ről tudom, hogy van de arra lennék kíváncsi, hogy továbbiak is vannak-e?
2013. jún. 10. 21:21
18/18 anonim válasza:
Tényleg kevered a gizikét a gőzekével. Neked azért van jelentősége a tőkeáttétnek, hogy egyáltalán ennyi pénzből tudj nyitni. De ebben az esetben kockázatkezelésről tök felesleges beszélni is.
Dupla tőkeáttétel fele annyit megy ellened a piac és margin call. Mindössze ennyi.
Tőkeáttételnek max pozi építésnél lehet hasznát venni, amikor már nem vagy kockázatban. Ilyenkor jöhet jól a más pénze. Más esetben erről beszélni ellent mond a kockázatkezelt kereskedésnek.
Én azért ne felejtsük el. Kis pénzből nagy pozit nem fogsz tudni felvenni. Ezt fogadd el. Kereskedj kockázat kezelten a tőkédhez való lot mérettel. Ne összegeket akarj csinálni, hanem a tőkédre vetítetten százalékosan figyeld mit érsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!