Erste vélemények?

Figyelt kérdés
Jobb, mint az OTP?
2009. okt. 8. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 1997.07.01-től Erstés vagyok, mert kötelezővé tették a számlára történő bérfizetést, de elég drága. Mindíg eldöntöm, hogy bankot váltok, de biztosan lusta vagyok. Az Erste 100ft kártyás felvételére már 550ft-ot levont. Miért? Az OTP-ről mostanában nagyon rosszakat hallottam.Bérelszámolásban dolgozom, és nagyon sokan mennek át más pénzintézethet. Jónak mondják a Raiffhaisent, a Citi most gyűjt ügyfeleket, mert állítólag 2x-ri pénzfelvételig nem számol semmit. Arra figyelj, ha váltassz, és kártyád is van, hogy legyen a közeledben automatája az új bankodnak. Nagyon sokba kerül, ha nem a sajátból veszed ki a pénzed.
2009. okt. 8. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
1 vok, bocs! 100 ezer ft-ra számít 550.-et
2009. okt. 8. 15:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Kösz! Kérnék még véleményeket!
2009. okt. 8. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:
én mindkettőt utálom, de az Erste megszivatott. 2 hét alatt 800 ft-os mínusz (2 hónapja üres számlán a levont számlavezetési díj), későn kiérkezett értesítés után 9900 Ft lett. kifizettem, nm kezdtem el balhézni, mert máshol lakáshitelt vettünk fel, és nem akartam adós lenni.
2009. okt. 8. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Raiffeisennél tök mindegy milyen ATM-ből veszel ki pénzt.Első 2 vagy 3 ingyenes, utána (kb.)250 Ft.
2009. okt. 14. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!