Nem szoktam ilyet kiírni de most HELP!?
sziasztok.köszönöm a válaszokat.megírom mi történt,hátha más is jár így és tudok segíteni a "történetemmel".at előzményeket már ismeritek.
délután már le tudtuk venni a pénzt (7 ezer forintot) ,de azért írtam nekik egy emailt és megkérdeztem,hogy még is mi az a 4201 forint levonás és miért nem tudtam levenni a megmaradt pénzt.Ma reggel felhívtak,hogy megválaszolják kérdéseimet.
A 4201 forint összetevői: éves kártya használati díj,mobilbank díj és 4 db idegen ATM készpénz felvételi díj.
A 7 ezer forintot nem tudták megmondani miért nem tudtam levenni a délelőtt folyamán,az volt rá a válasz,hogy valamilyen technikai hiba történt,de azt nem tudják megmondani,hogy mi.
Férjem fizetése ma vagy holnap érkezik a számlámra és megkérdeztem,hogy azt majd le tudom-e venni minden gond nélkül. a válasz:Előre láthatólag hiány és minden gond nélkül hozzáférek majd.
Szóval ez lenne az én kis történetem.Egy kis technikai probléma okozott egy nagy riadalmat számomra,de legközelebb már én is okosabb leszek,ha netán megint előfordulna.Az bizony tanúlságos volt a számomra,hogy a bankkártya bizony nagyon drága mulatság volt ebben a hónapban (4201.-). Lehet meg kellene szüntetni?! Sőt... Nekem ez nagy érvágás volt :(
mégegyszer köszönöm nektek,hogy válaszoltatok és velem kerestétek a megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!