Svájci frankos devizahiteles vagyok miért nő folyamatosan a fennmaradó tartozásom és még miért kamatozik?
Addig tudom, hogy az árfolyam miatt, de még mitől meg feljebb a fennmaradó tartozásom? Egyik nap 9,3 millával tartoztam most meg 12 millióval. Eredetileg 6,7 millió lett felvéve és 7 éve fizetem. És folyamatosan emelnek a tartozáson. Meddig tűrik ezt a devizahiteles emberek?
Nem kell a minek vettek fel hitelt szöveg. Köszönöm.
A táblázat arról szólt, hogy mekkora költséggel járna az árfolyam-garancia.
Van egy piramisjáték jellege is a devizahitelezésnek. Amíg folyósították a devizahiteleket, addig felülértékelődött a forint, viszont a törlesztés időszakában fordított a hatás, tehát alul értékelődik,vagyis gyengül a forint.
Az első beszállók még árfolyamnyereséget könyvelhettek el, ami csábította a későbbi beszállókat, akik viszont árfolyamveszteséget szenvedtek (szenvednek) el.
Tehát a piramisjátékokhoz hasonlóan az utolsó játékosok viselik a sorban előttük állók nyereségét. Ez az az eltérés amivel nem számolt a BÉT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!