Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Junior Plusz kártyám lesz de...

Junior Plusz kártyám lesz de olvastam, hogy itt is van napi limit, de ha szüleim kérik akkor lehet kérni hogy ne legyen napi limit?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt te is kérheted! Nekem eleinte 50Eft volt a napi limit, azt hiszem ez az alap (junior max), tehát először erre állítják be. Nekem hamar elegem lett belőle, amikor nagyobb összeget szerettem volna felvenni többször nem engedte. Pl. karácsonykor, nagyobb értékű vásárlásokkor. Bementem és kértem, hogy tegyük át mondjuk 200.000.-re. Annyit biztos nem költök egy nap. Ha meg mégis, akkor bemegyek és leveszem a bankban, azt szabad.
2009. okt. 4. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:

A napi limit nem véletlenül van megszabva. Ez lehet egy bizonyos védelem, hogy ne tudjanak veled felvetetni nagyobb összeget.

Az előző válaszolónak gratulálok, hogy diákként 200.000 Ft-ot tud költeni karácsonykor...

2009. okt. 5. 11:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Ahha, de most pont azt mondta hogy 200 ezret nem költ el meg eleve is, diák de már felnőtt szóval valószínű hogy dolgozik, mivel a max 18. év felett van.

Voltunk bent mert most konkrétan start-om van és mondta hogy itt 2500 ft mindenképp és nem lehet változtatni, de a pluszba már nincs semennyi.

2009. okt. 5. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, első vagyok! Félreértetted szerintem. Azt írtam, hogy hamar elegem lett az 50.000.Ft-os limitből, mert volt olyan például, karácsony előtt, hogy 15-én fizettem a lakbéremet, ami 40-45EFtvolt, plusz még vettem volna ajándékokat, barátnőmnek, muteromnak, húgomnak. Ezekre persze alapból spóroltam már egy hónappal előtte. Csak pont úgy jött ki, hogy egy nap kellett volna nagyobb összeget költenem. Ezért bementem, és direkt egy ilyen túlzó összeget kértem, mert ennyit biztos, hogy nem fogok elkölteni egy nap. Még karácsonykor sem. :D És igen, 24 leszek nemsokára, fősulira járok plusz dolgozom is, saját erőből meg a tanulmányi eredményeimért kapott támogatásokból elboldogulok szerencsére.
2009. okt. 5. 16:05
 5/6 A kérdező kommentje:
mondtam :D
2009. okt. 5. 17:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Én meg azt nem értettem kiskoromban hogy oké hogy leolvassa a gép a mágnescsíkot de hogy passzírozza bele a pénzt XD azt sose értettem XD
2009. okt. 5. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!