Vatera behajtónak adta a 411Ft-os tartozásom, ami 4224Ft lett. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
A kedves Vatera (Allegragroup Kft) a 411Ft-os tartozásom, amit banki problémák miatt nem tudtam elutalni, tovább adta az ügyet elég hamar egy behajtó cégnek, a Creditforte-nak. Ez a hiéna mocsok cég rátett 3810Ft adminisztrációs díjat. Amit én nem vagyok hajlandó megfizetni, ugyanis ezt jogtalanul magasnak tartom a tőketartozás fejében.
Mire számíthatok, ha nem fizetek? Valaki volt más hasonló cipőben?
2013. máj. 23. 12:39
11/12 anonim válasza:
Lehet utalni nem tudsz... de ha 411 Ft jutalekot kell fizetned a vateranak akkor kb 4-8000 Ft kozt ertekesitettel abbol meg kitudnad fizetni... De amikor regisztralsz az oldalra es ertekesitesre kinalsz valami elolvasod es tudod mi az ara neki! Azert lehet befizetni a postan, bankban az osszeget ha netan valaki utalni nem tud, ismerosok is leteznek! Amugy azt meg vegkepp nem ertem, hogy mikor jut el az orszag odaig, hogy vannak koltsegek amit nem osszegekhez mernek hanem alaposszegkent jelenik meg. Ergo ha 100.000Ft tartozasod lenne akkor is 3810Ft kezelesi kotlseg jelenne meg elso korben... .MErt az, hogy hozzajuk kerul az ugy es foglalkoznak vele ennyibe kerul! De egyebkent kapatal hasznos tanacsaot!!! FIZESD KI MINNEL ELOBB MERT TOBB LESZ!!
12/12 anonim válasza:
Ha a tőketartozást valóban rendezted, tehát a vaterára belépve nulla az egyenleged, akkor további félnivalód nincsen, bárki bármit mond, bármivel fenyeget, bármilyen fecnit vagy csekket küld. Egy jogos tartozásról mindig a hatályos jogszabályban meghatározott tartalommal bíró SZÁMLÁT kell hogy kiállítson valaki a részedre, a csekk amivel a behajtók bombázni szoktak az nem számla!!! Számla nélkül egy cég nem tarthat nyilván semmilyen követelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!