Ennek most mi értelme?

2009. okt. 2. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Talán hogy egyszerűbbé teszi a hétköznapokat?
2009. okt. 2. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet.
2009. okt. 2. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
nem vagyok biztos benne, hogy jól értem, de ha egy kódra ad vissza egy másik kódot, és annyi, akkor ezt úgy meg lehet hekkelni, hogy az nem igaz.
2009. okt. 2. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló elven működik a CIB-nél az internetes felület használatához a TOKEN. Van egy kódod a tokenhez, ami egy kis eszköz, és azt beütve kiad egy véletlenszerűen generált kódot, amit 30 másodpercig használhatsz belépéshez vagy banki ügyek lebonyolításához. Biztonságosabb a jelszavas védelemnél.
2009. okt. 2. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetetlenné tesz minden olyan kártyacsalást, amikor a kártya nincs a csalni akaró kezében. Nem lehet meghackelni sem elvileg, sem gyakorlatilag. Erre jó.
2009. okt. 3. 05:23
 6/6 A kérdező kommentje:
jah értem az utolsó két válaszból ;) tényleg nagyon jó de miért van rárajzolva hogy el lehet vágni? mi értelme ha darabokban van?
2009. okt. 3. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!